Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland dijital yılbaşı gecesi festivalinin aftermovie videosunu paylaştı

Dijital festivalde yer alan sanatçıların setleri ayrıca Apple Music'te paylaşıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Ocak 2021
Tomorrowland dijital yılbaşı gecesi festivalinin aftermovie videosunu paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tomorrowland'in 2021 yılını 31 Aralık gecesi yepyeni bir dijital festival konseptiyle birlikte karşılayacağı haberi, hatırlanacağı üzere geride bıraktığımız yılın son aylarının en heyecan verici gelişmelerinden biri olmuştu.

“Sıra dışı bir yılın sonunda büyülü bir yılbaşı gecesi kutlaması” mottosuyla açıklanan dijital festival, NAOZ adlı yeni bir dijital alanda gerçekleşti. 4 farklı sahnede birçok sanatçının sahne aldığı festivalde Charlotte de Witte, Maceo Plex, Camelphat, Artbat, Armin van Buuren, David Guetta, Diplo, Martin Garrix ve b2b performanslarıyla Kölsch ve Joris Voorn dikkat çeken isimler arasındaydı.

27 farklı saat dilimine göre yayın yapan festivali dünyanın tüm noktalarında müzikseverler kendi yerel saatlerinde 20:00 - 03:00 saatleri arasında takip etti. Belçika merkezli festival, pandemi nedeniyle iptal olan 2020 canlı buluşması yerine 25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde "Tomorrowland Around The World" konseptini hayata geçirerek dijital deneyimdeki ilk hamlesini gerçekleştirmişti.

Tomorrowland’den dijital yılbaşı gecesi festivalinin 12 dakika uzunluğundaki aftermovie videosunu aşağıda izleyebilir, festivalde yer alan sanatçıların bütün setlerini Apple Music'te dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...