Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nils Frahm yeni albümünü konser filmi ile birlikte çıkaracak

‘Tripping With Nils Frahm’ isimli albümle birlikte yayınlanacak konser filmi Brad Bitt’in yapım şirketi Plan B Entertainment tarafından hazırlandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Kasım 2020
Nils Frahm yeni albümünü konser filmi ile birlikte çıkaracak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Nils Frahm 3 Aralık’ta “Tripping With Nils Frahm” isimli yeni bir albüm ve konser filmi yayınlayacak.

Film, sanatçının 2018 yapımı albümü “All Melody”i temel alarak başlıyor. Frahm’ın Aralık 2018’de Funkhaus Berlin’deki dört şovundan öne çıkan anlara da yer verilen video hakkında konuşan sanatçı, “Konserlerimi ses ve görüntülerle bir araya getiren video projesi uzun süredir planlarım arasındaydı ve doğru zamanı yakaladık. Normalde konserlerde yolunda gitmeyen pek çok şey olur, ancak bu dört performanstaki en iyi enstantaneleri bir araya getirerek geride bıraktığım iki yıldaki turne koşuşturmamı belgeleme fırsatı elde etmiş olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

Frahm’ın 2013’teki “Spaces”ten sonra canlı kaydettiği ikinci çalışması olan “Tripping With Nils Frahm” albümü 3 Aralık’ta Londra merkezli plak şirketi Erased Tapes’ten çıkacak. Aynı adı taşıyan konser filminin dünya prömiyeri ise yine 3 Aralık’ta Mubi platformunda yapılacak.

Brad Bitt’in kurucuları arasında yer aldığı yapım şirketi Plan B Entertainment tarafınan hazırlanan videonun fragmanını aşağıda izleyebilir, albüme buradan erişebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...