Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

WhoMadeWho’nun yedinci stüdyo albümünden ilk tekli: ‘Mermaids’

Danimarkalı üçlünün yeni albümü 2022’de çıkacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SASHA CHAROENSUB
  • 11 Mayıs 2021
WhoMadeWho’nun yedinci stüdyo albümünden ilk tekli: ‘Mermaids’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Jeppe Kjellberg, Tomas Barfod ve Tomas Høffding’den oluşan Danimarkalı üçlü WhoMadeWho, 2022’de çıkarmayı planladıkları yedinci stüdyo albümlerinden ilk tekliyi paylaştı.

Mart ayında Cercle için Mısır’daki Ebu Simbel tapınağında sergiledikleri göz alıcı performanslarıyla ilgi odağı olan üçlü, yeni albümlerinden ilk tekli olan “Mermaids” isimli çalışmalarını müzikseverlerle paylaştı.

Çalışmalarının arka planıyla ilgili açıklamalarda bulunan WhoMadeWho, “Danimarka’nın en doğu ucundaki kenti olan Kopenhag’da insanlar zaman zaman arkadaşlarıyla arabaya binip küçük ülkemizde tura çıkıp batı kıyılarındaki kumsallarda duraksayıp kum tepelerinde koşturmaktan, rüzgar, deniz ve kumda dans etmekten keyif alır. Su, yüzülemeyecek kadar soğuk olur ama genel atmosfer, doğa ananın huzurunda zihni açmak için iyi bir fırsat sunar. Mermaids parçamız bu güzel anlara ithafen hazırlandı” sözlerini sarf etti.

Embassy One etiketiyle çıkan tekliyi aşağıda dinleyebilir, tüm platformlardan erişmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...