Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Live Nation 2022 yılı için 2019’a kıyasla iki kat fazla şov ayarladı

‘Dünyanın dört bir yanındaki herkes dışarı çıkmaya ve tekrar sosyalleşmeye ihtiyaç duyuyor’

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Mayıs 2021
Live Nation 2022 yılı için 2019’a kıyasla iki kat fazla şov ayarladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dünyanın en büyük konser, etkinlik ve biletleme hizmetleri şirketi Live Nation, 6 Mayıs’ta yatırımcılarıyla yaptığı toplantıda 2022 yılı için 2019’a kıyasla iki kat fazla şov ayarlamalarının yapıldığını açıkladı.

Ticketmaster'ı da bünyesinde barındıran Live Nation CEO’su Michael Rapino’nun açıkladığı gelişmeyle, şirketin 2019 yılında 2020 için yaptığı şov planlamalarının, 2022 için şimdiden belirlenen sayının yarı oranında olduğu ortaya çıktı.

Rapino, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Dünyanın dört bir yanındaki herkes dışarı çıkmaya ve tekrar sosyalleşmeye ihtiyaç duyuyor. Bu da aşılamada ilerleme kat edildikçe konserlerin geri dönüşüyle ilgili beklentilerimizi daha fazla güçlendiriyor. Genel anlamda Birleşik Devletler’de özellikle açık hava etkinlikleriyle ilgili yeniden açılma planlarımıza yoğunluk vermiş durumdayız. Yaz aylarından itibaren diğer büyük marketlerde de benzer olumlu ilerlemelerin görüleceğini bekliyoruz.”

Consequence’ın aktardığı habere göre Live Nation, 2021 yılı için de bir dizi turne organizasyonunu şimdiden yaptı; Megadeth, Brad Paisley, Dave Matthews ve Chris Stapleton gibi grup ve sanatçılar ile Bonnaroo, Rolling Loud ve EDC Las Vegas gibi festivaller, şirketin bu yıl hayata geçirmeyi planladığı projeler arasında yer alıyor.

Live Nation'ın 2022 planlamaları beklendiği şekilde ilerlerse, pandemi sonrası yeni bir "çılgın 20'ler" döneminin bizleri beklediğini söylemek yanlış olmaz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...