Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yapay zeka tabanlı bot platformu Spotify’daki müzik zevkinizi yerden yere vuruyor

Pudding.cool adlı platform, Spotify verilerinizi kullanarak müzik zevkiniz konusunda eğlenceli geri bildirimler veriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Aralık 2020
Yapay zeka tabanlı bot platformu Spotify’daki müzik zevkinizi yerden yere vuruyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Spotify’ın dünyanın dört bir noktasındaki üyelerine yılın en unutulmaz dinleme anlarına yakından bakma imkanı sağladığı “Spotify Özeti” özelliği ve kullanıcıların bu verilerle ilgili son haftalarda sosyal medya hesaplarında yoğun paylaşmalar hepimizin malumu.

Spotify Özeti ile ilgili yapılan paylaşımlar, Spotify kullanıcılarına müzik zevkleriyle ilgili sıra dışı ve ilginç dönütler sağlayan yapay zeka tabanlı yeni bir platformun ortaya çıkmasıyla farklı bir boyut kazandı.

Pudding.cool adlı platformun internet sitesine Spotify giriş bilgilerinizle bağlandığınızda, Spotify dinleme verileriniz doğrultusunda yapay zeka tabanlı bot programından eğlenceli, iğneleyici ve küçümseyici yorumlar alıyorsunuz.

Her ne kadar hedef kişiye yönelik argümanlar geliştirdiği gibi bir izlenim olsa da, Spotify kullanıcılarının sosyal medya paylaşımlarında Pudding.cool’dan gelen benzer cevap ve söz kalıpları göze çarpıyor.

Twitter’da #SpotifyAI hashtag’iyle gündem olan paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilir, Pudding.cool’dan siz de nasibinizi almak istiyorsanız bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan yeni bir çalma listesi oluşturduk.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...