Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ABBA yeni albüm ve “devrim niteliğinde” konser duyurdu

ABBA’nın 10 parçalık yeni albümü Kasım’da piyasaya çıkacak ve grup 2022’de Londra’da yeni bir teknolojinin deneneceği özel bir konser şovuna imza atacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Eylül 2021
ABBA yeni albüm ve “devrim niteliğinde” konser duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Önceki hafta 39 yıllık aranın ardından yeni müzikleriyle geri dönüş sinyali vererek heyecan yaratan ABBA cephesinden daha somut bilgiler gelmeye başladı.

İsveçli müzik grubu, 5 Kasım’da 10 parçadan oluşan “Voyage” isimli bir albüm çıkaracağını duyurdu. Albümden iki tekli olan “I Still Have Faith in You” ve “Don’t Shut Me Down” isimli parçalar, albüm çıkmadan dijital platformlarda paylaşılarak müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Albüm haberinin yanı sıra bir diğer önemli gelişme de grubun 2022’de Londra’da gerçekleştireceğini açıkladığı “devrim niteliğindeki” konserleri oldu. Kraliçe Elizabeth Olimpik Parkı içinde 3 bin kişi kapasiteli özel yapım bir etkinlik alanında icra edilecek konserde grup üyeleri Björn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Benny Andersson ve Anni-Frid Lyngstad’ın avatarları hologram şeklinde sahnede görülecek. Grup, bunu gerçekleştirmek için Star Wars’un yaratıcısı George Lucas’a ait Industrial Light & Magic stüdyosundan yardım alıyor. Konserde kullanılacak bu teknoloji, stüdyo tarafından kendi çapında bir ilk olarak niteleniyor.

Paylaşılan iki tekliyi aşağıda dinleyebilir, ABBA’nın yeni serüvenindeki diğer detaylar için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...