Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Acid Arab 9 Aralık’ta canlı performansıyla Ankara’da

Wake Up Works sunumuyla gerçekleşecek etkinlik, katılımcılarını Milyon Performance Hall’da konuk edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Aralık 2023
Acid Arab 9 Aralık’ta canlı performansıyla Ankara’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Doğu müziğinin kompleks ritim ve melodilerini çağdaş elektronik müzik öğeleriyle bir araya getiren Paris çıkışlı Acid Arab, 9 Aralık Cumartesi Ankara Milyon Performance Hall’da başkentli müzikseverlerle buluşuyor.

Doğu müziğine ait ses, melodi ve vokalleri techno ve acid house öğeleriyle harmanlayan grup; aralarında Cezayir gasba, Anadolu trance, synthetic dabke, bionic raï gibi geniş bir yelpazede ürettikleri müzik çalışmalarıyla sınırların ötesine geçiyor.

İlk derleme albümleri “Acid Arab Collections” ile Love Fingers, Skudge, Tim Sweeney gibi isimlerden övgü alan Acid Arab, 2016 sonunda çıkardığı çıkış albümleri “Musique de France”in ardından, performanslarını dünyanın farklı noktalarındaki birçok kulübe ve festivale taşıdı. Akdeniz’in kuzey, güney ve doğu kıyıları arasındaki diyalogu derinleştiren müzikleriyle 2019’da “Jdid”i dinleyicisiyle buluşturan ekip; üçüncü albümleri “٣ (Trois)”yı bu yıl Şubat ayında yayımladı.

Albümde Acid Arab’a; aralarında Cem Yıldız, Sofiane Saidi, Cheb Halim ve Rashid Taha’nın da bulunduğu Kuzey Afrika, Suriye ve Türkiye’den konuk olan sekiz müzisyen eşlik etti.

Başarılı grup bu yıl ayrıca Balenciaga ile kapsül koleksiyon çıkarmış, müzikleri kadar canlı, neon yeşili renk grubundaki unisex kreasyonlarla göz doldurmuştu.

Wake Up Works sunumuyla 9 Aralık Cumartesi Milyon Performance Hall’da gerçekleşecek etkinlikte Cem Yıldız, Acid Arab’ın performansına eşlik ederken, gecede ayrıca Deniz Tekin ve b2b performanslarıyla AUF & Armin sahne alacak. Biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haftayı İstanbul’da geçirmek zorunda olan Acid Arab takipçileri için sevindirici bir haberimiz var, grubu 8 Aralık’ta Babylon İstanbul’da da dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...