Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

A Tribe Called Kotori’den İstanbul çıkarması

Oliver Koletzki, Elfenberg ve Isabeau Fort, 20 Ağustos Cuma günü Klein Phönix Park sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Ağustos 2021
A Tribe Called Kotori’den İstanbul çıkarması

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Klein Phönix Park, 20 Ağustos Cuma günü Stil vor Talent kurucusu Oliver Koletzki’nin hayata geçirdiği parti serisi ve plak şirketi A Tribe Called Kotori’nin showcase etkinliğine sahne olacak.

Etkinlikte Oliver Koletzki’nin yanı sıra Elfenberg ve Isabeau Fort da performans sergileyecek. Oliver Koletzki geçtiğimiz ay dokuzuncu stüdyo albümü “Made Of Wood”u çıkarmanın heyecanını yaşadı. Viktor Elfqvist ve Henrik Malmberg ikilisinden oluşan Elfenberg ise 27 Ağustos’ta hem dijital platformlarda hem de plak formatta çıkacak olan yeni kısaçalar albümleri “Stockholm City Love Affair”i dinleyicileriyle buluşturacak olmanın sevincini tadıyor.

Isabeau Fort ise 2016 yılından bu yana özellikle Orta Avrupa’daki performanslarıyla dikkat çeken bir isim. Sanatçı son olarak geçen yıl Anselmus ile birlikte “Ginger Shot” adlı ortak bir projeye imza atmıştı.

20 Ağustos Cuma günkü etkinlik Klein Entertainment ve Over Daze sunumuyla gerçekleşecek. Klein Phönix Park’taki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edin.

A TRIBE CALLED KOTORI: OLIVER KOLETZKI, ELFENBERG, ISABEAU FORT | KLEIN PHÖNIX PARK, 20 AĞUSTOS 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...