Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

AIAIAI ve Ninja Tune geri dönüştürülmüş plaklardan kulaklık üretti

AIAIAI, plak şirketi Ninja Tune’un satılmayan plaklarını geri dönüştürerek ürettiği kulaklık modelini tanıttı

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Nisan 2021
AIAIAI ve Ninja Tune geri dönüştürülmüş plaklardan kulaklık üretti

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kopenhag merkezli kulaklık üreticisi AIAIAI, sevilen TMA-2 kulaklık serisine geri dönüştürülmüş plaklarla üretilen yeni bir model ekledi.

Londra merkezli plak şirketi Ninja Tune’un satılmayan eski plaklarının geri dönüştürülmesi ile üretilen kulaklık, Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip ve tam şarj edildikten sonra 20 saate kadar kullanılabiliyor.

Yeni modelle ilgili açıklamalarda bulunan AIAIAI kurucularından Frederik Jørgensen, “2010 yılında TMA-1 model kulaklığımızı piyasaya çıkardığımız günden beri sürekli en iyiyi yapmaya odaklanıyoruz. Sürdürülebilirlik, tasarım ve ürün geliştirme süreçlerimizde çok kilit bir öneme sahip ve bu anlamda henüz işin halen başlarında olduğumuzu düşünüyoruz” sözlerini sarf ederken, Ninja Tune plak şirketinin kıdemli tasarımcısı Joe Durnan, “Plak şirketi olarak yalnızca geçmişte yaptıklarımıza bakmıyoruz, aynı zamanda yapmak istediklerimizi hem müzikal anlamda hem de etik açıdan geleceğe iz bırakacak biçimde gerçekleştirmek niyetindeyiz. Üretimde ekolojik ve dünya dostu yöntemlerin öneminin farkındayız. Endüstride var olmayı sürdürmek için, bu gibi konuları sürekli gündemde tutup tartışmalıyız. Bu iş birliği, genel bakış açımızın nihai son hedefi gibi değerlendirilmemeli, çevreci çözümler için bir araya gelindiğinde ortaya çıkabileceklerin sadece bir örneği” dedi.

AIAIAI TMA-2 Ninja Tune Edition kulaklık modeli ile ilgili daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...