Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Alican Baykara ‘Nebuchadnezzar’ ile yeni Jannowitz Records derlemesinde

Sanatçı, 2022 FIFA Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’da 26 ve 27 Kasım’da sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Kasım 2022
Alican Baykara ‘Nebuchadnezzar’ ile yeni Jannowitz Records derlemesinde

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Alican Baykara, Almanya merkezli müzik şirketi Jannowitz Records’ın “Signature Sounds” derleme serisinin 3’üncü kürasyonunda yer alan sanatçılardan biri oldu.

Küratörlüğü BOHO tarafından yapılan ve toplam 18 parça içeren derlemede, Baykara’nın “Nebuchadnezzar” adını verdiği müzik çalışması da bulunuyor. Bu yıl ayrıca “Dujour” ve “You Call It Chaos We Call It Home” isimli projeleriyle de beğeni toplayan sanatçı, ilk olarak 2019 yılında deep tech tarzındaki ilk resmi çalışması “Keymaker”ı dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu.

Baykara, bugünlerde yurt dışında devam eden sahne programının heyecanını yaşıyor. Başarılı DJ, 26 ve 27 Kasım’da Katar’ın başkenti Doha’da sahne alacak. Doha’nın Lusail bölgesinde 19 Kasım - 18 Aralık tarihleri arasında, 2022 FIFA Dünya Kupası ile eşzamanlı olarak düzenlenen QetaiFAN Beach Fest programı kapsamında iki gün kabin başına geçmeye hazırlanan sanatçı, bu yıl Almanya’da da çeşitli kulüp performanslarına imza atmıştı.

Alican Baykara’nın Katar şovlarıyla ilgili en güncel bilgileri buradan takip edebilir, sanatçının “Nebuchadnezzar” adlı yeni müzik çalışmasından bir kesiti aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...