Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Alignment'tan KNTXT etiketli yeni kısaçalar albümü: ‘Attack’

Bir başka "new school" techno deneyimi

  • MELİS ÖZEK
  • 29 Haziran 2022
Alignment'tan KNTXT etiketli yeni kısaçalar albümü: ‘Attack’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Alignment'ın dört yapımlık yeni kısaçaları "Attack", Charlotte de Witte'in yaratıcı isim olduğu KNTXT etiketi ile de dördüncü birlikteliği. Zihinleri açan bu albümde, trance ve techno tınıları bir arada.

Üretimlerine Berlin'de devam eden İtalyan asıllı Francesco Pierfelice (Alignment) son yıllarda tekno dünyasının hatrı sayılır kuvvetlerinden biri haline geldi. Müzik endüstrisine değer katan prodüksiyonları ve çeşitlilik kapsamında ses getiren sound'ları ile Pierfelice, KNTXT için de mükemmel bir eşleşme. Sınır tanımaz bir ilhamla, sound'ları da olumlu yönde evrilmiş sanatçının. Tümü bu muhteşem yeni albümde.

Alignment, "Albümü başarılı plak şirketlerinden KNTXT etiketi ile çıkartmak büyük mutluluk. İlk gün itibariyle destekçimdir Charlotte. Bu dördüncü birliktelik için de minnettarım. Kulüp ve festivallere dönüşün birer ürünü bu dört yapım. Tadını çıkartın! Yakında görüşmek üzere", açıklamalarında bulundu.

Etiketin yaratıcı ismi Charlotte de Witte, "Alignment severek takip ettiğim prodüktörlerden. Enerjisine ve sesine teslim olunan bir sanatçı. Kendisini bu başarılı yapımla yeniden KNTXT'de görmekten onur ve gurur duyuyorum" ifadelerini ekledi.

Albüm açılış parçası "Attack"; vurgun ritimlere ve dinamik synth'lere sahip, gerçek rave hisleri yaşatan kuvvetli bir parça. Trans synth'lerle ritme renk ve his veren öforik parçaysa "Dream State". Vokalleri, müzik severleri dansa kaldıracak. Techno funk üzerine inşaat edilen, kendisini belli eden synth ve endüstriyel ritimlerle karanlık warehouse'lar için tasarlanmış bir sonraki parça "Multiverse". "This Way" ise, takdiri hak eden synth tasarımları ve aralıksız devam eden davul sesleri ile albümü durdurulamaz kılıyor.

Alignment'a ait yeni kısaçalar albümü "Attack"i aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...