Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amsterdam Dance Event bu yıl 'Specials' serisiyle hayat bulacak

ADE sonbaharda koronavirüse karşı önlemlerle hayata geçecek konser serisini ve dijital konferans konuşmacılarını duyurdu

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: LAURA JACOBS
  • 15 Eylül 2020
Amsterdam Dance Event bu yıl 'Specials' serisiyle hayat bulacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amsterdam Dance Event bu yıl alışılageldik festival programı yerine sınırlı ziyaretçi kapasitesine sahip bir konser serisi duyurdu.

ADE Specials adı altında hayat bulacak olan etkinlik, 21-25 Ekim 2020 tarihleri arasında Amsterdam’daki farklı mekanlarda gerçekleşecek.

Speedy J, Peaking Lights ve Satori, aralarında Concertgebouw, Melkweg, Muziekgebouw, Paradiso ve Tolhuistuin gibi mekanların bulunduğu noktalarda performans sergileyecek. Etkinlik alanları sınırlı kapasitede ziyaretçi kabul edecek ve katılımcılar performansları program boyunca oturarak takip edecek.

ADE Specials programında ayrıca sanatçı konuşmaları, stüdyo turları, masterclass oturumları ve bir film gösterimi olacak.

Etkinliğin festival programı ADE Pro ise bu yıl ilk kez çevrim içi formatta sanatseverlerle buluşacak. Grammy ödüllü sanatçı James Blake ve mental sağlık uzmanı Jennie Morton, gündelik hayattaki zorlukların beraberinde getirdiği depresyon gibi mental problemlerin sanatsal yaratıcılık üzerindeki etkilerine değinen bir oturumda konuşmacı olarak yer alacak.

Konferans programı ayrıca Bandcamp’ten Aly Gillani, VFX uzmanı ve film yapımcısı Angelo White, VEVO’dan Claudia de Wolff, BBC Radio 1’den DJ Jaguar ve müzik sektörüne yaptığı yatırımlarla bilinen girişimci Merck Mercuriadis’in katıldığı panel konuşmaları ve röportajları da içeriyor olacak.

Daha fazla detay için Amsterdam Dance Event'in internet sitesini inceleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...