Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Angelov 15 Ekim’de Kastel İstanbul sahnesinde çalacak

‘Retrida’ parçası hafızalara kazınan başarılı DJ/prodüktör Story Latus ve K•Venture sunumuyla 15 Ekim Cuma günü İstanbul’da sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Ekim 2021
Angelov 15 Ekim’de Kastel İstanbul sahnesinde çalacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2019 yılında Diynamic Music’ten çıkardığı “Cabora” kısaçalarında yer alan “Retrida” parçasıyla müthiş bir çıkışa imza atan Ukraynalı DJ/prodüktör Angelov, 15 Ekim Cuma günü Kastel İstanbul’da Türkiye’deki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Aradan geçen sürede “Ravane”, “Scena”, “Versaro” ve “Iliada” isimli başarılı solo projelere imza atan sanatçı, yaz aylarında üç dikkat çekici müzik projesiyle dinleyicilerinin beğenisini toplamayı sürdürdü. Tom Zeta’nın “Keep Them Coming” ve Stephan Zovsky’nin “Jutta” parçasını remiksleyen Angelov, son olarak Super Flu ile ortak çalışma ürünü olan “Diva Halle” parçasını Monaberry plak şirketinden çıkardı.

Sanatçı ayrıca Temmuz ayında Tomorrowland tarafından gelecek vaat eden sanatçıların öne çıkarıldığı bildiride ayın en iyi dört sanatçısından biri seçilmiş ve Tomorrowland One World Radio’da miks yayınlama fırsatı elde etmişti.

15 Ekim Cuma günü Story Latus ve K•Venture sunumuyla Kastel İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar ayrıca Onur Keklik ve Dennis’i de dinleme fırsatı elde edecek.

Etkinlik biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilir, Angelov’un “Retrida” başta olmak üzere diskografisindeki öne çıkan parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

ANGELOV, ONUR KEKLİK, DENNIS | KASTEL İSTANBUL, 15 EKİM CUMA

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...