Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ankara’yı kaliteyle buluşturacak yeni mekân: The Q

Besa Kule’de hizmet verecek olan The Q 11 Haziran’da kapılarını açıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Haziran 2021
Ankara’yı kaliteyle buluşturacak yeni mekân: The Q

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Başkent Ankara, içinde DJ performanslarının yapılabileceği yepyeni bir mekâna kavuşuyor.

Besa Kule’de 11 ve 12 Haziran’da çifte açılış etkinliği ile kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanan The Q, restoran, kokteyl bar ve kulüp deneyimini tek noktada buluşturan özelliğiyle kentte fark yaratmayı amaçlıyor.

Güzel vakit geçirmek isteyen misafirlerine üstün standartlarda bir deneyim vaat eden The Q, Türk ve dünya mutfağından özenle seçilmiş yemeklerin yer aldığı ve usta şefler ve miksolojistler öncülüğünde hazırlanan zengin menüsü ve eşsiz kokteylleriyle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflerken, ayrıca konforlu oturma alanları ile iş yemeklerinden iş toplantılarına kadar pek çok konuda misafirlerine farklı imkânlar sağlıyor olacak.

Günün farklı saatlerine göre şekillenebilen esnek ve şık bir iç tasarım formatına sahip olan The Q, eğlenceyi yeni bir formatta yaşamak isteyenlerin yeni uğrak noktası olmaya hazır. The Q, 11 ve 12 Haziran’da Türkiye’nin sevilen DJ’lerini sahnesinde konuk ederek açılışını yapacak. 11 Haziran programında Sezer Uysal ve VIIA sahne alırken, 12 Haziran’da ise Ongun Tütüncü ve UGR sahnede olacak. Bu iki özel günde müziğin ve ritmin başlangıcını Can Başeğmez yapıyor olacak.

The Q hakkında ayrıntılı bilgiye bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...