Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yükselen sanatçılar için büyük fırsat: Beatport Next 2024 başvuruları açıldı

Beatport’un kariyer hızlandırma programına başvuruların son günü 5 Aralık

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Kasım 2023
Yükselen sanatçılar için büyük fırsat: Beatport Next 2024 başvuruları açıldı

Beatport, yükselen sanatçılar için tasarlanan kariyer hızlandırma programı Beatport Next'in yaklaşan dönemi hakkında detayları paylaştı. Girişim, son üç yılda birçok sanatçıya önemli bir kariyer sıçraması sağlamış, onlara kendilerini tanıtmak için hayati önemde araçlar ve küresel bir platform sunarak kilit bir rol üstlenmişti.

Başlangıçta altı sanatçıya odaklanan ve 2022'de sekize çıkan Beatport, önümüzdeki yıl Beatport Next kapsamını genişletmeye hazırlanıyor. Program, şimdi on iki yeni yetenekli sanatçıyı kucaklayarak, onlara görünürlüklerini artırma ve küresel DJ ve prodüktör topluluğu içinde daha güçlü bağlantılar kurma konusunda eşsiz bir fırsat sunacak.

Seçilecek on iki sanatçı, dans müziği sahnesinde en çok talep gören isimlerden bazıları haline gelen önceki dönemlerin ünlü grubuna katılacak. Programa daha önce kabul edilenler arasında TSHA, Kevin de Vries, Nia Archives, Logic1000, VNSSA, IMANU, AMÉMÉ, Emily Nash, Jaden Thompson, Nikki Nair, HoneyLuv, Coco & Breezy ve Junior Simba gibi isimler yer alıyor.

Peki, Beatport Next programı tam olarak neyi kapsıyor? Gelecek 12 ay boyunca Beatport, seçilen on iki sanatçı ile yakından çalışmayı taahhüt ediyor. Program, Beatport'ta ana sayfa aktivasyonları, banner kullanımları, yeni müzik projeleri için stratejik yol haritaları oluşturma, öne çıkan çalma listelerinde yer alma fırsatı, canlı yayın fırsatları, potansiyel marka iş birlikleri ve güçlü sosyal medya desteği gibi bir dizi fayda sunuyor. Program, başvuranlar arasından seçilecek sanatçıların uluslararası görünürlüğüne öncelik vererek, onları endüstri profesyonelleri, plak şirketleri, diğer sanatçılar ve küresel bir hayran kitlesinden oluşan geniş bir ağla bütünleştirmeyi hedefliyor.

Beatport Next 2024 Sınıfı'na katılmayı hedefleyen sanatçılar için Beatport, daha önce müzik çalışması yayımlamış çeşitli tür ve arka planlara sahip yeteneklere kapılarını açıyor. İdeal adaylar, daha önce birkaç plak şirketi ile anlaşmış veya kendi etiketlerini işleten, DJ'lik konusunda uzmanlık sahibi, Beatport'ta müzikleri bulunan ve 2024 için yoğun bir yayın takvimi planlamış olanlar.

Beatport, kazanan adaylara yıl sonuna kadar e-posta yoluyla ulaşacak.

Başvurunuzu göndermek için buraya tıklayın.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...