Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Beatport Techno kategorisini bölerek genişletmeye devam ediyor

Şirketin basın açıklamasını aşağıdan okuyabilirsiniz

  • Furkan Kılıçaslan
  • 22 Şubat 2020
Beatport Techno kategorisini bölerek genişletmeye devam ediyor

Beatport, geçtiğimiz hafta yaptığı basın açıklamasıyla techno kategorisini bölmeye devam ederek genişleteceğini duyurmuştu. Dijital mağazanın en popüler türü, Techno [Raw/Deep/Hypnotic] ve Techno [Peak Time/Driving/Hard] olmak üzere iki alt kategoriye ayrıldı. 2018 yılında yine bu zamanlarda şirket Melodic House & Techno kategorisini platformuna eklemişti.

Techno türünün yeniden kategorize edilmesiyle, sanatçıların ve plak şirketlerinin daha net bir şekilde sınıflandırılması hedefleniyor. Böylece daha çok sanatçı ve plak şirketi öne çıkabilecek. Bu kategorilerin oluşturulmasında Adam Beyer, Perc, Louisahhh, Truncate, Etapp Kyle, Recondite, Umek, Monika Kruse, Coyu, Pan-Pot, Noir, Pleasurekraft, Francois X, Developer, Charlotte de Witte, Tommy Four Seven ve Ellen Allien gibi sanatçılarla, Soma Records, Rosten, Hypnus, MORD, Rekids, Kompakt ve Tronic gibi plak şirketleriyle çalışıldı.

Beatport’un CEO'su Robb McDaniels, “Platformumuzda herhangi bir türde değişiklik yaparken tüm oyuncuların geri bildirimlerini topluyoruz. Daha fazla müzik tarzının, daha fazla sanatçının ve daha fazla müzik şirketinin geniş tabanlara ulaşmasına yardımcı olmanın öneminin farkındalığıyla bu adımları attık. Yeni fırsatlar ve olanaklar için sabırsızlanıyoruz'' dedi.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Furkan Kılıçaslan'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...