Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Beats By Girlz Türkiye 10 Haziran’da lansmanını yapıyor

Çeşitli konuşma ve performansların yapılacağı lansman çevrim içi olarak Zoom ve YouTube’dan yayınlanacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Haziran 2021
Beats By Girlz Türkiye 10 Haziran’da lansmanını yapıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kendi müziğini yapmak isteyen genç kadınlara ücretsiz eğitim olanağı sunan New York merkezli müzik programı ve kolektifi Beats By Girlz, Türkiye yapılanmasını özel bir buluşma ile 10 Haziran’da hayata geçiriyor.

Türkiye’de müzik sektörünün yaratıcı ve etkili isimlerini bir araya getirecek çevrim içi lansman etkinliği, çeşitli konuşma ve performanslara ev sahipliği yapacak. Artemis Günebakanlı, Başak Yavuz, Deniz Kuzuoğlu, Merve Eryürük ve Sinem Vural konuşmacı olarak lansman yayınına katılırken; Deniz Tekin, Feryal Öney, Gizem Oruç (6zm), Güneş Özgeç, Melike Şahin ve Nilipek. ise Beats By Girlz Türkiye’ye özel performanslarıyla sahne alacaklar.

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı’nın desteğiye gerçekleşecek buluşma, saat 15:00’dan itibaren Beats By Girlz Türkiye’nin YouTube kanalında yayınlanacak.

Teknolojiyi kullanarak DJ, prodüktör ve besteci olmak isteyen genç kadınlara yönelik yenilikçi müzik eğitimi sunacak Beats By Girlz Türkiye ayrıca 1 Temmuz - 30 Ağustos arasında 6 haftalık ücretsiz atölye programı düzenleyecek. Lansman etkinliğine Zoom üzerinden katılım başvurusu yapmak için bu bağlantıyı, atölye programına başvuru için ise bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...