Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

EXIT Festival uluslararası ziyaretçilere aşı olma fırsatı tanıyor

Sırbistan Başbakanı Ana Brnabić ülkenin 21 Haziran’dan itibaren tamamen normalleşeceğini açıkladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Mayıs 2021
EXIT Festival uluslararası ziyaretçilere aşı olma fırsatı tanıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sırbistan Başbakanı Ana Brnabić, koronavirüse karşı gösterilen etkin mücadele sonucu vaka sayılarının büyük ölçüde düşmesi nedeniyle ülkenin 21 Haziran’dan itibaren tam anlamıyla normalleşeceğini duyurdu. Gelişme, 8-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında Sırbistan’da düzenlenecek EXIT Festival için olası riskleri tamamen ortadan kaldıran ve resmi ağızlardan gelen güçlü bir yeşil ışık olarak hem Sırbistan’daki hem de çevre ülkelerden EXIT Festival 2021’e katılmayı bekleyen müzikseverler arasında heyecan yarattı.

Bu yıl 20’nci yıl kutlamalarını gerçekleştirecek EXIT cephesinden gelen tek haber bu değil. Festival yönetimi, Sırbistan Sağlık Bakanlığı ile koordineli şekilde binlerce doz koronavirüs aşısının uluslararası sanatçıların ve uluslararası festival katılımcılarının kullanımına sunulacağını açıkladı. Bu adım, özellikle aşıya ulaşmada güçlük çeken ülkelerde yaşayıp güvenli seyahat etmek isteyen katılımcılar için oldukça işlevsel bir fırsat anlamına geliyor. Aşıları tamamlanmış olanlar, daha önce koronavirüse yakalanıp hastalığı atlatmış olanlar ve festival günlerinin hemen öncesinde negatif test sonuçlarını ibraz edenler için festivale katılımla ilgili herhangi bir engel yok. Aşı olmak isteyenlerle ilgili detaylı prosedürlerin önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

EXIT Festival ayrıca, bu yılki programına eklenen bazı yeni sanatçıları ve sahneleri de duyurdu. Robin Schulz, Satori ve İstanbullu DJ/prodüktör Ece Ekren, EXIT Festival 2021’in programına eklenen yeni sanatçılar arasında yer aldı. Progressive trance sahnesi Gaia Trance Xperiment de EXIT programında yer alacak.

Nisan ayının sonlarında Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Honey Dijon, Solomun, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy ve David Guetta gibi ilk etap sanatçılar kamuoyuyla paylaşılmıştı.

EXIT Festival 2021'le ilgili en güncel bilgilere ulaşmak ve bilet satın almak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

EXIT FESTIVAL 2021 | 8-11 TEMMUZ 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...