Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Belocca 3 Kasım’da Lefkoşa Bibliotheque’te

Ozbek, Sirmelo, Osman Merter ve Frah'ın da sahnede olacağı etkinliğe Kuzey Kıbrıs'ın en gözde techno kulüplerinden Bibliotheque ev sahipliği yapacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Ekim 2023
Belocca 3 Kasım’da Lefkoşa Bibliotheque’te

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör ve Mainground Music kurucusu Belocca, 3 Kasım Cuma günü Lefkoşa Bibliotheque’te sahne almaya hazırlanıyor.

Room 4 Collective sunumuyla gerçekleşecek etkinlik, bu yıl Resistance Seul & Beijing, Sziget ve Balaton Sound gibi yüksek profilli festivallerde çalan Belocca’yı konuk edecek. Japonya, Meksika, Brezilya, İspanya, Fransa, Hırvatistan, Türkiye, Almanya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Hollanda, Kanada, Endonezya, Güney Afrika ve Londra'nın en ünlü kulüplerinden biri olan Ministry of Sound'da sahne alan Belocca, dünya çapındaki göz alıcı performansıyla ruha hitap eden bir buluşmaya tanıklık ediyor.

"Under Press", "Serenity", "Metamorphosis", "Addiction" ve "Mirage" gibi başarılı müzik çalışmalarıyla dinleyicilerinin beğenisini toplayan Belocca, Budapeşte'nin yeraltı sahnesinde başlayan müzikal yolculuğunda, enerjik setleriyle kalabalıkları her şovunda hayran bırakmayı başarıyor.

Ozbek, Sirmelo, Osman Merter ve Frah'ın da sahnede olacağı etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

BELOCCA FOR ROOM 4 X TPY | 3 KASIM 2023, BIBLIOTHEQUE
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...