Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Black Coffee en iyi dans/elektronik albüm kategorisinde Grammy kazandı

Aynı kategoride, ilk Grammy ödülünü kazanan Black Coffee ile birlikte Major Lazer ve Marshmello adaylar arasındaydı

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Nisan 2022
Black Coffee en iyi dans/elektronik albüm kategorisinde Grammy kazandı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Güney Afrikalı DJ/prodüktör Black Coffee, hafta sonu Las Vegas’taki MGM Grand Garden Arena’da düzenlenen 64. Grammy Ödülleri Töreni’nde en iyi dans/elektronik albüm kategorisinde ödül aldı.

Kariyerindeki ilk Grammy ödülünü kazanan sanatçı, 2021’de Ultra Records’dan yayımladığı 12 parçalık “Subconsciously” albümüyle Grammy’ye ilk kez aday gösterilmişti. Aynı kategoride Major Lazer’ın “Music Is the Weapon (Reloaded)”, Illenium’un “Fallen Embers”, Sylvan Esso’nun “Free Love”, Marshmello’nun “Shockwave” ve Ten City’nin “Judgement” albümleri de aday listesinde bulunuyordu.

Ödülü almak için sahneye oğluyla birlikte çıkan Black Coffee, yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine güveni için David Guetta’ya da ayrıca teşekkürlerini iletti. Guetta ve Black Coffee, “Subconsciously” albümünde ortak bir parça üzerinde birlikte çalışma fırsatı yakalamıştı.

Grammy ödüllerinde ayrıca en iyi dans/elektronik kaydı kategorisinde “Alive” teklileriyle RÜFÜS DU SOL ödüle uzandı. Grup, aynı kategoride Bonobo, Caribou, James Blake, Tiësto, David Guetta ve Afrojack gibi isimlerle yarıştı.

25 Mart’ta üyesi Taylor Hawkins’i kaybeden rock grubu Foo Fighters ise üç rock kategorisinde birden Grammy ödülü aldı. Tüm kazananları buradan görebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...