Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

BMW sanal dünyadaki yerini JOYTOPIA ile aldı

BMW’nin yeni sanal evreninin lansmanı Coldplay ile yapıldı

  • BMW İŞ BİRLİĞİYLE
  • 8 Eylül 2021
BMW sanal dünyadaki yerini JOYTOPIA ile aldı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

BMW kendi yayın platformunu hayata geçirerek sanal dünya ve müziğin buluştuğu kesişim noktasında yeni aktörlerden biri oldu. JOYTOPIA adlı yayın platformunun lansmanı, Coldplay ile kaydedilen özel bir çevrim içi performansla birlikte yapıldı.

BMW’nin yeni sanal evreninin ilk dijital konserinde izleyiciler çeşitli avatar karakterlerine bürünerek sahne önünde yer alıp dans etti ve performansı farklı açılardan seyretme şansı elde etti.

Yayında “Higher Power” dahil dört parçaya yer veren grubun sanal şovu, bugünlerde Münih’te düzenlenmekte olan IAA Mobility International otomotiv fuarı başlamadan hemen önce gerçekleşti.

BMW’nin marka deneyimi ve kurumsal iletişimden sorumlu genel müdür yardımcısı Stefan Ponikva, platformla ilgili yaptığı açıklamada, “JOYTOPIA ile kendi sanal evrenimizi yaratmış olduk. Böylece müşterilerimizin sanal dünyaya yönelik kişiselleştirilmiş deneyimlerle ilgili taleplerine cevap verecek bir adım attık. Marka ve kullanıcı gözünde öteden beri yerleşik olan statükoyu dönüştürücü nitelikte yeni bir karşılıklı diyalog kanalı açtık. JOYTOPIA, sanal dünya için çok önemli bir atılım” ifadelerini kullandı.

Platformu incelemek için joytopia.com'u ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...