Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

OUTLIER rüzgarı Bonobo kürasyonuyla 4 Nisan’da İstanbul’la buluşuyor

Ünlü parti serisinde Bonobo, DJ Seinfeld, Kiasmos ve Flava D Zorlu PSM sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Şubat 2020
OUTLIER rüzgarı Bonobo kürasyonuyla 4 Nisan’da İstanbul’la buluşuyor

Amerikalı DJ/prodüktör Bonobo’nun (Simon Green) ilki Mart 2016’da Londra’da gerçekleştirilen ve sonrasında dünyanın çeşitli noktalarına yayılan parti serisi OUTLIER, 4 Nisan Cumartesi günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde Türkiye’deki dans müziği tutkunlarıyla buluşacak.

OUTLIER’ı yaratan isim Bonobo’nun yanı sıra, Ólafur Arnalds ve Janus Rasmussen’den oluşan ikili Kiasmos, İngiliz dans müziği ekosisteminin çok yönlü isimlerinden Flava D (Danielle Gooding) ve Sónar Istanbul 2019’dan hatırladığımız, temellerini erken dönem house öncülerinin otantizminden alan müziğiyle DJ Seinfeld (Armand Jakobsson) OUTLIER rüzgarını İstanbul’a taşıyan isimler olacak.

Radyo şovu ve periyodik çalma listesi kürasyonlarını da barındıran, 2016’dan bu yana dünyanın en seçkin kulüp ve festivallerinde boy göstererek bugün uluslararası bir marka haline dönüşen OUTLIER serisi, Nisan’da Japonya’nın Tokyo ve Kansai kentlerindeki Uzak Doğu turu öncesi İstanbul’da olacak.

4 Nisan Cumartesi günü Zorlu PSM sahnesine çıkacak OUTLIER sanatçılarının geçmişteki canlı performanslarından görüntüleri aşağıda izleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

BONOBO PRES. OUTLIER | 4 NİSAN 2020, ZORLU PSM

BONOBO

DJ SEINFELD

KIASMOS

FLAVA D

Sónar İstanbul'a özel olarak hazırladığımız çalma listemizi Spotify'da dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...