Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Burak Serter'den yeni çalışma: ‘We Just Move On’

Sanatçı yeni çalışmasını zor günlerdeki insanlığa umut dolu bir şekilde aktarıyor

  • MUSTAFA TOKGÖZ
  • 5 Mart 2021
Burak Serter'den yeni çalışma: ‘We Just Move On’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Burak Serter iki parçadan oluşan “We Just Move On” adlı yeni bir kısaçalar çıkardı.

Burak Serter, Türk elektronik müzik sahnesine son yıllarda özel işleriyle dahil oldu. Müzisyen, çalışmalarını aksatmadan breakbeat temelli başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Son kısaçaları “We Just Move On” ile tekrardan kendini hatırlatarak güzel bir çalışmaya imza atmış. Özellikle aydınlık ve umut dolu atmosfere sahip iki parçayı kendi karakteristik tarzıyla güzel bir kesişim kümesinde konumlandırıp akıcı ve keyifli bir yapıya büründürmüş.

Zor ve olağan dışı zamanlardaki dinleyicilere Türk müzisyenlerden güzel armağanlar geliyor. Bunun son örneği, Burak Serter'in yeni çalışması “We Just Move On”.

“We Just Move On”, Serter’in geçtiğimiz yıl çıkardığı “Forbidden District” ve “hegemony” adlı çalışmalarını takip ediyor. Sanatçı, yeni çalışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “İnsanlık tarihinin başından bu yana global olarak sıkıntılar katlanarak büyümeye devam etmekte. Git gide yaşam alanı daralıyor. Düşük bilincin kendini geliştirememesi, yüksek bilincin ise gücü her defasında kötüye kullanması yaşamın harmonisini bozmaya devam ediyor. Harmoni içerisinde yaşayan insanlarda bir fanusun içinde kapalı kalmışçasına içlerindeki yaşam enerjisinden gelen güzellikle yolun sonunda ışık görmeyi hayal ederek yaşamaya devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Çalışmaya ismini veren parçayla birlikte “Living For The Beat” adlı bir parça daha içeren kısaçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

İçeriğin yazarı Mustafa Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...