Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Burak Yeter'in ilk NFT'si, yeni teklisi “Black Hole” eşliğinde Atlanticus Music'te

NFT sahiplerine bir dizi avantaj

  • MELİS ÖZEK
  • 22 Haziran 2022
Burak Yeter'in ilk NFT'si, yeni teklisi “Black Hole” eşliğinde Atlanticus Music'te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sanatçının uzun dönem takipçilerine adadığı yeni parçası "Black Hole", Yeter'in kozmik fenomenlere duyduğu hayranlığını doğruluyor.

İnovatif bir dağıtım modeli tasarlamak üzere kontrolü ele alan Burak Yeter, 29 Haziran'da satışa sunulacak sınırlı bir NFT koleksiyonu için Atlanticus Music ile bir araya geldi. Satışlardan 72 saat önce açılacak listede adı geçenler içinse özel bir satış modeli planlanmakta.

Maksimum ses kalitesine sahip olup sınırlı sayıda üretilen bir .wav ses dosyası içeren NFT kapsamında; yılda bir düzenlenecek canlı yayınlara özel davetler, "Black Hole"a ait müzik videosu ve Burak Yeter'den bir teşekkür videosu da bulunduruyor. Maliyet, 79 dolar.

NFT sahipleri arasından 40 kişi, Burak Yeter'in yılda bir düzenlenecek etkinliklerine konuk olma şansına sahip olacak. 1 şanslı NFT sahibi ise etkinlik öncesi akşam yemeği ve sahne arkası erişimi dahil olmak üzere Yeter'le bir gece geçirme şansı kazanacak.

Beğeni, etiket, listede bulunmak üzere Instagram, Twitter veya Discord platformlarına atılacak mesajlar ve özel satışlar için bırakılacak e-posta adresleri üzerinden projenin farkındalığına katkıda bulunacak takipçiler için 'whitelist', Atlanticus üzerinden 15 Haziran tarihinde açılacak.

Burak Yeter hayranları acele etmeli; Koleksiyon sanatçının en yakın takipçilerine adandığından oldukça sınırlı.

Lansman partisi 29 Haziran'da; Ibiza, Gastroclub ve Cova Santa Mixology Bar'da düzenlenecek. "Black Hole"un ilk canlı performansında, özel satışlardan yararlanan tüm NFT sahipleri de sevdikleri DJ ile yüz yüze görüşebilecek.

Projeye ait detaylara Atlanticus Music'in internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...