Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Butch’tan yılın ilk teklisi: ‘Testarossa’

MDLBEAST Records’dan çıkan yeni Butch teklisi tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Nisan 2021
Butch’tan yılın ilk teklisi: ‘Testarossa’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Almanya’da sürdüren DJ/prodüktör Butch (Bülent Gürler), 2021’deki ilk müzik çalışmasını dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Orta Doğu’nun önde gelen eğlence endüstrisi oluşumu MDLBEAST’in yakın bir süre önce hayata geçirdiği plak şirketi MDLBEAST Records’dan çıkan “Testarossa”, plak şirketinin ilk kataloğu olan ve R3HAB, Fafaq ve DNF iş birliğiyle hazırlanan “Sorry I Missed Your Call” teklisini takip ediyor.

Butch, daha önce aralarında BMG, Watergate, Parlophone, Crosstown Rebels, Rebirth, Rekids, XL, Cocoon ve Hot Creations’ın da olduğu birçok plak şirketinden çıkardığı başarılı çalışmalarıyla tanınıyor. 2013 yılında Jamie Jones'un plak şirketi Hot Creations'tan çıkan ve içinde Maceo Plex remiksi de içeren “Highbeams” adlı albümüyle dikkat çeken Butch, bir dönem ButRic mahlası altında Ricardo Villalobos ile birlikte ortak müzik çalışmaları üretmişti. Geçtiğimiz yıl da ses getiren işlere imza atan sanatçı, Faithless, Kolombo ve Alan Fitzpatrick gibi isimlerin parçalarını remikslemiş ve C.Vogt ile birlikte “Parallels” adlı ortak bir çalışmaya imza atmıştı.

Yeni teklisi “Testarossa” ile ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı, “Kulüplerin hayatımızda olmadığı ve stüdyoya kapanıp içe döndüğümüz tam bir yılı geride bıraktık. Bu sürecin bir sonucu olarak ortaya çıkan ‘Testarossa’yı sizlerle buluşturmaktan dolayı mutluyum. Sanatçılar ve dinleyiciler olarak sanırım istediğimiz yegane şey bomba etkisi yaratacak, geleceğin kulüp klasiklerini teşkil edecek müzikler üretmek ve birlikte tekrar dans edeceğimiz günlerin temellerini iyi bir şekilde atmak.

Butch'ın yeni çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...