Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ukrayna’daki müzik okulu MasterCamp’ten müzisyenlere açık çağrı

Farklı ülkelerden 20 müzisyen Kiev’deki kültür evi ‘Masterskaya’da müzik dolu bir hafta geçirme fırsatına sahip olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Mart 2021
Ukrayna’daki müzik okulu MasterCamp’ten müzisyenlere açık çağrı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Avrupa Birliği’nin finansörleri arasında yer aldığı Ukrayna merkezli müzik eğitimi platformu MasterCamp, Ukranya ve Avrupa Birliği bölgesindeki ülkelerden çevrim içi eğitimler sonucu seçilecek 20 müzisyeni Kiev’deki kültür evi Masterskaya stüdyolarında ağırlayacak.

Eğitim alanındaki pilot projeler kapsamında hayata geçirilmeye hazırlanan destek programına başvurular sonrasındaki eğitimlerin sonucuna göre belirlenecek 20 müzisyenin seyahat ve konaklama giderleri program tarafından karşılanacak. Çevrim içi eğitimi başarıyla tamamlayan ve Ukrayna’ya seyahatinde herhangi bir engel bulunmayan müzisyenler, Masterskaya stüdyolarında müzik prodüksiyonu üzerine ortaklaşa çalışmalar yürüterek kolektif bir proje üretecek ve öğrenme pratiklerine yeni bir boyut kazandırma şansı elde edecek.

Katılımcılar ayrıca kariyer tavsiyeleri de alacak; söz konusu kariyer konuşmalarında Complete Music Update, Music Export Ukraine, More Zvukov Agency, Jukebox PR ve Oleksandr Selivanov gibi kişi ve kurumlar müzisyenleri yönlendiriyor olacak.

Başvurular için son gün 6 Nisan. Ayrıntılı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilir, programla ilgileniyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...