Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Charlotte de Witte 17 Aralık’ta KNTXT şovuyla VW Arena’da

Indira Paganotto ve ONYVAA’nın da sahne alacağı etkinlik İstanbul’daki ilk KNTXT şovu olarak kayıtlara geçecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Kasım 2021
Charlotte de Witte 17 Aralık’ta KNTXT şovuyla VW Arena’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Charlotte de Witte, 2015 hayata geçirdiği etkinlik serisi KNTXT’in ilk İstanbul şovu kapsamında 17 Aralık Cuma günü Volkswagen Arena’da sahne alıyor.

İlk adımları Brüksel’in meşhur kulüplerinden Fuse’da altı yıl önce atılan KNTXT, canlı etkinlik odaklı geçirdiği birkaç yılın sonrasında 2019 yılından itibaren farklı projeleriyle etki alanını genişletmeye başladı. Önce butik bir plak şirketi yapılanmasını hayata geçiren KNTXT, düzenlediği etkinliklerin yanı sıra radyo şovu kürasyonu yapmaya ve özgün tasarımlarıyla moda dünyasına el atmaya başladı.

Charlotte de Witte, geçtiğimiz ay “Asura” adlı yeni bir kısaçalar yayımlamış ve dünyaya geldiği yer olan Belçika’nın Gent şehrinde Şubat 2022’de gerçekleşecek All Night Long konseptli KNTXT şovunu duyurarak heyecan yaratmıştı.

Techno’nun canlı ve sürekli dönüşüm gösteren çehresinde en dinamik oluşumlardan biri olarak sivrilen KNTXT’in ilk İstanbul gecesinde Charlotte de Witte’in yanı sıra ayrıca Indira Paganotto ve ONYVAA sahne alacak. Etkinlik, WUC ve RX Istanbul ortak sunumuyla gerçekleşecek.

Charlotte de Witte’in son yayımlanan müzik çalışması “Asura”yı aşağı dinleyebilir, 17 Aralık için Volkswagen Arena’daki yerinizi hemen ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

KNTXT Istanbul | Charlotte de WITTE, INDIRA Paganotto, ONYVAA | VW Arena - 17 Aralık 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...