Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Mahmut Orhan 10 Temmuz’da Fethiye Openair sahnesinde

Help Beach & Yacht Club’daki etkinlikte ayrıca Sezer Uysal, Lunar Plane ve Erkan Kara da sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Temmuz 2021
Mahmut Orhan 10 Temmuz’da Fethiye Openair sahnesinde

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mahmut Orhan, 10 Temmuz Cumartesi günü Fethiye Openair sahnesinde performans sergileyecek.

Fethiye’nin eşsiz güzelliğiyle bilinen Küçük Boncuklu Koyu'nda yer alan Help Beach & Yacht Club’da düzenlenecek açık hava konser etkinliği, Mahmut Orhan’ın ilk kez Fethiye’deki bir elektronik müzik etkinliğinde sahne alacak olması bakımından önem taşıyor.

“Lost” ve “Fly Above” isimli parçaları ve Kadebostany’nin “Take Me to the Moon” çalışmasına yaptığı remiksin yanı sıra Sibourne Music bünyesindeki Beat'meyen Kapışma projesiyle 2021’e dopdolu bir başlangıç yapan Mahmut Orhan, normalleşmenin kapılarını aralamaya hazırlanan Türkiye’de yeni sezonu Fethiye Openair’deki müzikseverlerle birlikte açıyor olacak.

Fethiye Openair’in 10 Temmuz’daki programı ayrıca, elektronik müzik sahnesinin sevilen isimleri Sezer Uysal, Lunar Plane ve Erkan Kara’nın performanslarına da ev sahipliği yapacak.

Müziğe tutkuyla bağlı bir ekip tarafından kurulan açık hava etkinlik organizasyonu olan Fethiye Openair, Fethiye’nin doğal güzellikleri ve elektronik müziğin birleşimiyle ortaya çıkan bir proje. Fethiye Openair, önceki organizasyonlarında Sezer Uysal, Andrey Exx ve Murat Uncuoğlu gibi isimlerin de aralarında olduğu DJ’leri sahnesinde konuk etmişti.

Fethiye’nin yemyeşil çam ormanlarıyla çevrelenen Küçük Boncuklu Koyu’nda yer alan Help Beach & Yacht Club ise beyaz kum sahili ve berrak deniziyle ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunmak için tüm hazırlıklarını yapmış durumda. Fethiye’nin en prestijli özel koy işletmesi olan ve konser etkinlikleri için geniş bir kumsala sahip olan mekân, daha önce David Vendetta, Milk & Sugar, Betoko, David Mayer ve DJ Ravin gibi sanatçıların programlarına ev sahipliği yapmıştı.

Mahmut Orhan, Sezer Uysal, Lunar Plane ve Erkan Kara’nın kabin başına geçeceği yepyeni Fethiye Openair programıyla ilgili daha fazla bilgiye ve biletlere bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

FETHİYE OPENAIR PRESENTS: MAHMUT ORHAN | 10 TEMMUZ 2021

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...