Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

CircoLoco 10 Aralık’ta İstanbul’da

8 binden fazla kişinin katılımı beklenen buluşma, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ilk elektronik müzik etkinliği olma unvanını kazanacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Kasım 2022
CircoLoco 10 Aralık’ta İstanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İbiza merkezli popüler parti serisi CircoLoco, rotasını 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’a çeviriyor.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek heyecan verici buluşmada Rampa, Seth Troxler, PAWSA, Carlita, Desiree, O.Bee ve Sossa sahne alacak. Carlita ve O.Bee, CircoLoco İstanbul gecesinde sahnede yerini alacak iki Türk asıllı sanatçı olacak.

Saat 16:00’da başlayacak olan ve Monkey Project, Onassis Music ve FC Entertainment ortak sunumuyla hayat bulacak olan etkinlik, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ilk elektronik müzik etkinliği olarak kayıtlara geçecek.

Chill Zone, Food Court, Cocktail Bar köşeleri başta olmak üzere, tek günlük bir festival deneyimi için her şeyin düşünüldüğü etkinlikteki Vip Chill Zone’da ise kokteyl barı devralan İstanbul’un önemli markalarından Lucca, en iyi miksolojistlerin hazırladığı kokteylleri katılımcıların deneyimine sunacak.

Paylaşılan basın bülteninde, CircoLoco İstanbul ile ilgili şu çarpıcı detaylara yer verildi: “22’den fazla ülke ve 40’tan fazla şehirden katılımcının bilet satın aldığı etkinlikte, en çok bilet satın alan şehirlerin arasında İstanbul’dan sonra Londra, Berlin, Amsterdam, Tel Aviv, Zürih, Prag, Paris, Kopenhag, Stockholm, Belgrad, Dubai, Atina, Sofya ve Beyrut yer alıyor. Şu ana kadar İstanbul’da yapılmış en pahalı ve en büyük kapalı alan elektronik müzik etkinliğine 8000’den fazla kişinin katılımı bekleniyor.”

CircoLoco, kurulduğu 1999 yılından bu yana dünyanın çeşitli noktalarındaki ortaklaşa düzenlenen partilerle konseptini dünyanın dört bir yanına taşımaya devam ediyor.

Etkinlik biletlerine ve diğer ayrıntılara bu sayfayı ziyaret ederek erişebilirsiniz.

CIRCOLOCO ISTANBUL | 10 ARALIK 2022, LÜTFİ KIRDAR KONGRE MERKEZİ - İSTANBUL
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...