Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Coss’un New York’taki canlı şovunun kayıtları Türkçe parça isimleriyle albümleştirildi

‘Live in New York 2022’ albümünde 13 parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Kasım 2022
Coss’un New York’taki canlı şovunun kayıtları Türkçe parça isimleriyle albümleştirildi

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Berlin’de sürdüren prodüktör, DJ ve canlı performans sanatçısı Coss, bu yıl eylül ayında New York Knockdown Center’daki canlı şovunun kayıtlarını içeren yeni bir albüm çıkardı.

Kreuzberg’de yaşayan ve bu yüzden Türk kültürüyle bir hayli yakın temas halinde olan sanatçı, yeni kompozisyonlarını isimlendirirken Türkçe sözcükler kullanmayı tercih etti. Coss’un stüdyo partneri, çalışmalarını Berlin’de sürdüren Türkiye kökenli Zettka (Zafer Kuruş), Coss’u bu anlamda destekleyen önemli bir unsur oldu.

“Live in New York 2022” albümünde yer alan ve toplamda 90 dakikalık bir müzikal serüven sunan kayıtlar, 2023 yılı boyunca çeşitli remikslerle birlikte tekliler halinde müzikseverlerle paylaşılmaya devam edecek.

Performanslarında dinleyicilerini derin, hipnotik ve zihin açıcı atmosferle etki altına almayı başaran, ayrıca Metanoia, Mimoton ve Betonstrand plak şirketlerinin kurucusu olan Coss, şu ana kadarki çalışmalarında Akumandra, Betonstrand, Dantze, Heimlich Musik, IRR, Kindisch, Kiosk I.D., Leveldva, LOKD ve The Magic Movement gibi farklı plak şirketleriyle çalışma fırsatı yakaladı. Sanatçıyı bunun yanında Kater Blau’nun resident DJ’lerinden biri ve etkinlik serisi Local Rhythm’in arkasındaki figür olarak da tanıyoruz.

Canlı performansın kesintisiz kaydını aşağıda dinleyebilir, 13 parçadan oluşan “Live in New York 2022” albümüne buradan erişebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...