Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Deniz Kabu CAPITAL yayın serisinin yeni konuğu

Başkent’in simge noktalarında gerçekleşen yayın serisinin 15 Ocak’taki 3. bölümüne Deniz Kabu konuk oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Ocak 2021
Deniz Kabu CAPITAL yayın serisinin yeni konuğu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Başkent Ankara’nın dans müziği ekosistemini, kültürünü ve simge alanlarını tanıtmak ve elektronik müzik severlerle buluşturmak amacıyla Aralık ayında başlayan CAPITAL yayın serisinin yeni konuğu Deniz Kabu oldu.

Rave Ankara oluşumunun girişimleriyle başlayan CAPITAL serisi, Kite Ankara’nın ana sponsorluğu, Technoise Radio’nun medya sponsorluğu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayat bulan bir proje. İlk olarak 2 Aralık’ta Beste’nin Gençlik Parkı’nda gerçekleştirdiği performansının yayınıyla lansmanı yapılan seri, 31 Aralık’ta Yiğit Tekin’in Ali Ersoy Buz Pisti’ndeki şovuyla devam etti.

DJ’lik kariyerinin yanı sıra 2014 yılından bu yana aktif şekilde müzik prodüksiyonlarına devam eden Kabu, “Everybody Knows”, “Take My Hand”, “Saraswati”, “Let It Go”, “After Dawn” ve “Lera” dahil pek çok ilgi gören orijinal çalışmaya imza attı. Son olarak “Alpha Generation” adlı bir tekli yayımlayan sanatçı ayrıca, 19 Aralık’ta dijital ortamda gerçekleşen 13. Battle of the DJs yarışması finalinde jüri üyesi olarak yer aldı.

Deniz Kabu’nun Ankara’nın simge noktası Atakule’den gerçekleştireceği CAPITAL performansını aşağıda izleyebilirsiniz.

CAPITAL serisinin daha önceki yayınlarını aşağıda izleyebilirsiniz!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...