Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Monkey Safari 17 Kasım’da Zorlu PSM’de

‘After Saturday Night’ remiksiyle son günlerin etkileyici çalışmalarından birine imza atan Monkey Safari, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin PSM Loves2Dance etkinlik serisi kapsamında İstanbul’a geliyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: RONNY GOETTER
  • 15 Kasım 2023
Monkey Safari 17 Kasım’da Zorlu PSM’de

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dinamik performansları ve etkileyici prodüksiyonlarıyla dans müziği sahnesinde parlayan, Sven Fröhlich ve Lars Rühlemann ikilisinden oluşan Monkey Safari, 17 Kasım Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin PSM Loves2Dance etkinlik serisi kapsamında %100 Studio’da.

Müziğin sınırlarını zorlayan ve dans pistlerini büyülü bir serüvene çeviren Monkey Safari, farklı türleri bir araya getirerek dinleyicilere etkileyici bir ses deneyimi sunduğu müzik yolculuğunda “Safe”, “Ceremony”, “Goodbye”, “Light of Day” ve “Gravity” gibi etkileyici müzik çalışmalarına sahip.

Derin baslar, etkileyici melodiler ve hipnotize edici vokallerle dinleyicileri kendine çeken özgün bir atmosfer yaratan; teknolojinin büyülü dünyasıyla insan doğasının iç içe geçtiği melodileri harmanlayan Monkey Safari, enerjik ritimleri ve etkileyici görsel şovlarıyla hafızalara kazınacak bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Sahnedeki tutkulu enerjileri ve yaratıcı geçişleri, dans pistinin hareketlenmesine ve kalabalığın adeta bir bütün haline gelmesine neden oluyor.

Carl Cox, Kölsch, Moby, Guy Gerber ve Josh Wink gibi isimlerle ortak projelerde yer alan ikilinin 17 Kasım’da PSM Loves2Dance kapsamındaki Zorlu PSM şovuna katılmak için bu sayfayı ziyaret edin.

PSM LOVES2DANCE: MONKEY SAFARI PRESENTED BY %100 MÜZİK | 17 KASIM 2023, CUMA

Monkey Safari’nin Sparrow & Barbossa ve Starving Yet Full’a ait “After Saturday Night” parçasına yaptığı remiks geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluştu, aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...