Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Disclosure yeni albümünü duyurdu

Kelis, slowthai, Common ve Syd gibi sanatçılarda ortak çalışmalar içeren albüm 28 Ağustos'ta çıkacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Mayıs 2020
Disclosure yeni albümünü duyurdu

Howard ve Guy Lawrence kardeşlerden oluşan ikili Disclosure, üçüncü albümleriyle ilgili bilgileri paylaştı.

Universal Music Group bünyesindeki Island Records'dan 28 Ağustos'ta çıkacak albümde ikilinin ilk kez rap sanatçılarla iş birliği yaptığı göze çarpıyor. Aminé, slowthai, Mick Jenkins, Channel Tres ve Common, söz konusu sanatçılar arasında öne çıkanlardan.

Yeni albümlerinde seçim yapmak üzere geçen yıl 200 civarında birikmiş şarkıları olduğunu açıklayan Disclosure, bu eserler arasından 39 dakikalık bir süreyi kaplayan 11 tanesini albümlerine dahil etti.

Albümün hazırlık aşaması hakkında açıklamalarda bulunan ikili, "Albüme hangi şarkıların dahil olması, hangilerininse albümün dışında kalacak olmasını belirleyen bizim için tek bir kelime vardı: Enerji. Her parçayı son derece hızlı şekilde tamamladık. Çünkü böyle ilham verici dönemler her gün, her hafta ya da her ay karşınıza çıkmıyor" diye konuştu.

Beş kez Grammy Ödülleri'ne aday gösterilen ikili, yeni albümlerine ismini veren şarkıyı dinleyicilerle paylaştı. Şarkıda Brezilya coğrafyasının ritimleri ve hip hop'ın popüler seslerinden biri olan Eric Thomas öne çıkıyor. Thomas, ikilinin 2013'te çıkan parçaları "When a Fire Starts to Burn"de de yer almıştı.

Eric Thomas'la iş birliklerinin nasıl geliştiğini aktaran Disclosure şu ifadeleri kullandı: "Eric'i yıllar önce bulduğumuzda ilham verici sözlerinin ve motivasyonel konuşmalarının altın değerinde olduğunu fark ettik. İçinde beş kişi olan bir odadayken bile adeta bir stadyumda konuşuyormuş gibi davranıyor. Müzikte, özellikle de house müzikte çok etkili şekilde kendini belli eden bir enerjiye sahip."

"ENERGY", dijital formatın yanı sıra plak, CD ve kaset formatlarda da piyasaya çıkacak. Albüme bu bağlantı aracılığıyla ön sipariş verebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...