Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Dj Bey’in ‘Kara Gözlere Leylam’ teklisi remiksleriyle birlikte çıktı

aksak, Schnell Schnell, Kurt Adam ve Anatolian Sessions’ın remiksleriyle katkı sunduğu çalışma tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Aralık 2021
Dj Bey’in ‘Kara Gözlere Leylam’ teklisi remiksleriyle birlikte çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Emrah Göktaş'ın solo projesi Dj Bey’in geçtiğimiz günlerde orijinal düzenlemesiyle dinleyicilerin beğenisine sunulan yeni teklisi “Kara Gözlere Leylam” şimdi remiksleriyle birlikte dijital platformlarda.

Almanya’nın Offenbach kentinde 2010 yılında kurulan plak şirketi trndmsk etiketiyle yayımlanan projenin orijinal düzenlemesi ilk olarak 10 Aralık’ta Anatolian Sessions’ın remiksiyle beraber yayımlanmıştı. Çok geçmeden “Kara Gözlere Leylam”ın iki farklı remiksi de paylaşıldı. House müziğin organik tınılarla bezenmiş birbirinden etkili örneklerini sunan projedeki diğer remikslerde aksak, Schnell Schnell ve Kurt Adam imzasını görüyoruz. Kurt Adam, Anatolian Sessions gibi solo remiksiyle projeye katkı sağlarken aksak ile Schnell Schnell ortak remiks çalışmalarıyla karşımıza çıkıyor.

Proje, Dj Bey’in geçtiğimiz aylarda çıkan “Yaş Düğünü” kısaçalarını takip ediyor. Anatolian Sossions’ı son olarak Evelynka ile ortak projesi “Undómiel” ile dinlemiş, aksak’ın 2020’de Gøne ile birlikte HKNC’nin “Mas Que Nada” parçasına yaptığı remiksle ritim tutmuştuk. Schnell Schnell ikilisinin remiks çalışması, resmi prodüksiyonlarına başlangıç niteliği taşıyan üç parçalık “The Grit” isimli kısaçalar albümlerini izlerken, gizemli kişilik Kurt Adam’ın yorumunu ise Ali Termos ile Salvo Migliorini ortak yapımı “La Serenissima” teklisine yaptığı bir başka remiks çalışmasından sonra dinleme fırsatı elde ediyoruz.

Remiksleriyle birlikte toplam dört yapımdan oluşan “Kara Gözlere Leylam”ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...