Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Drake'ten sürpriz house albümü

"Tech-house Drake" için bahise girenler kimlerdi?

  • MELİS ÖZEK
  • 19 Haziran 2022
Drake'ten sürpriz house albümü

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Drake, yeni house albümü "Honestly, Nevermind"ı yayınladı. 2021'de çıkan "Certified Boy Lover"ı takip eden 14 parçalık albümün yapımcıları; Drake, Noah 40 Shebib, menajeri Oliver El-Khatib, Noel Cadastre ve Black Coffee.

Drake, gece yarısı yayınlanan yeni albümünü 16 Haziran tarihinde Instagram üzerinden duyurdu.

Paylaşımı parça listesi takip etti. Drake tarafından albüm, bir cuma sabahının erken saatlerinde Siriusxm Sound 42'nin Table for One programında tanıtıldı. House etkilerine sahip albümde, tech house elementleri de öne çıkmakta. Albümdeki bir diğer sanatçı ise albümün son parçası "Jimmy Cooks"a katkıda bulunan 21 Savage.

Apple Music ile "Honestly, Nevermind" üzerine konuşan Drake, "Alçakgönüllülüğün uyuşukluğa dönüşmesine; dayanıklı olduğum halde zamanın ellerimden kayıp gitmesine izin verdim" açıklamalarında bulundu.

"Bedenimle alıp verdiğim her nefeste çalışıyorum. Canlı hissettiren aldığım nefes değil, yaptığım iş. Mükemmeliyetçi zihnim ne denli zararlı olduğunu da umursamıyor. Akşam 9'da yatıp, sabah 5'te uyanırken neler geçiyor aklımdan bilmiyor kimse. Kafiye kullanmadığım sürece." diyor Drake.

Mart ayında stüdyoda görüntülenen Drake üzerine yeni çalışmaları olduğuna dair söylentiler çıkmış; söylentiler doğrulanmamıştı. Ve şimdi sosyal medya; müzik severlerin proje hakkındaki görüşleri ile dolu, birçoğu da albümün beklenmedik tarzına değinmiş.

"Honestly, Nevermind" şimdi tüm dijital platformlarda.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...