Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dubfire 15 Ağustos’ta İstanbul’da

RX sunumuyla gerçekleşecek etkinlik Sumaland Sihirli Orman’da konuklarını ağırlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Ağustos 2021
Dubfire 15 Ağustos’ta İstanbul’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dubfire, 15 Ağustos Pazar günü Sumaland Sihirli Orman’da sahne alacak.

Techno’ya yön veren önemli figürlerden biri olan sanatçı, 2007 yılından itibaren ilerlediği solo kariyerinde etki yaratan müzik çalışmalarının yanı sıra görsel-işitsel deneyimin sınırlarını zorlayan dubfire:live HYBRID şovu, kurucusu olduğu SCI+TEC plak şirketi ve ilgiyle takip edilen kulüp/festival performanslarıyla çok özel bir konuma sahip. Dubfire mahlası altındaki solo kariyerine geçmeden önce, 1991 yılında Washington D.C’de hayata geçen Deep Dish ikilisinin bir üyesi olan sanatçı, bu süreçte partneri Sharam Tayebi ile bir Grammy ödülü, iki Uluslararası Dans Müziği Ödülü, bir İbiza DJ ödülü ve Rolling Stone tarafından verilen “en iyi çıkış yapan ikili” ödülü dahil olmak üzere birçok önemli ödül kazandı.

Dubfire olarak ilerlediği müzik kariyerinin ilk safhalarında yolları Richie Hawtin’in Minus, Sven Vath’in Cocoon ve Loco Dice’ın Desolat plak şirketleriyle kesişen sanatçı, Oliver Huntemann, Radio Slave, Nice Fanciulli, Solomun ve Miss Kittin dahil pek çok sanatçı ile çeşitli ortak müzik projelerinde yer aldı.

RX organizasyonuyla gerçekleşecek etkinlik iki farklı sahnede konuklarını ağırlayacak. Saatler 12:00’ı gösterdiğinde 18:00’a kadar Anıl Vardareli, Konuralp, Emre Şenol ve Kemal Vatansever performanlarıyla Plaj Sahnesi’nde olacak. Ardından parti Sihirli Orman’da sırasıyla Rebeat, Dubfire ve Procombo ile devam edecek.

Etkinlikle ilgili ayrıntılara buradan ulaşabilir, Dubfire’ın 2018 yılında Fransa’da kaydedilen Cercle şovunu aşağıda izleyebilirsiniz.

RX AT THE BEACH: DUBFIRE | SUMALAND SİHİRLİ ORMAN, 15 AĞUSTOS 2021

Dubfire'ın diskografisinde yer alan parçaları dinleyin!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...