Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

‘Panic Attack’ projesiyle dikkatleri üzerine çeken Echonomist 27 Ekim’de İstanbul’da

27 Ekim Çarşamba günü Kastel İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Alex Macris ve BUSSI de sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Ekim 2021
‘Panic Attack’ projesiyle dikkatleri üzerine çeken Echonomist 27 Ekim’de İstanbul’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Afterlife’tan çıkardığı yeni müzik projesi “Panic Attack” ile son günlerin ilgi odağındaki DJ/prodüktör Echonomist, 27 Ekim Çarşamba günü Kastel İstanbul kabininde performans sergileyecek.

Çalışmalarını Selanik’te sürdüren, 2009 yılına kadar içinde farklı müzisyenlerin bulunduğu müzik grubu “IνΦο” bünyesinde yer aldıktan sonra solo projesi Echonomist adı altında müzik yolculuğuna devam eden sanatçı, ilk çalışmalarını Resopal, Upon You Records, Time Has Changed ve Dessous Recordings’den yayımladı. Zamanla Dixon, Âme, Michael Mayer ve Adana Twins gibi önemli figürlerin radarına girmeye başlayan sanatçı, Innervisions, Kompakt ve TAU gibi plak şirketlerinden “Different Versions of Your Love”, “Subway Yard”, “Interloper”, “Our Last Night” ve “Cecil” gibi başarılı projelerde öne çıktı.

Echonomist son olarak, Jenia Tarsol ile iki ortak yapım parça ve bir solo çalışma içeren “Panic Attack” kısaçalarını Afterlife Recordings’den yayımladı.

27 Ekim Çarşamba günü son zamanlarda dünya çapında en çok dinleyiciye sahip olduğu şehirlerin başında gelen İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelecek olan sanatçıya Kastel İstanbul kabininde Alex Macris ve BUSSI eşlik edecek.

Etkinlik biletleri için bu sayfayı ziyaret edebilir, Echonomist’in son müzik çalışması “Panic Attack”i aşağıda dinleyebilirsiniz.

ECHONOMIST | KASTEL İSTANBUL, 27 EKİM 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...