Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ege Sağlam 8 saatlik ‘All Night Long’ şovu ile Antalya’da

Happy Lives Event sunumuyla 29 Nisan'da Oset’s Garden’da gerçekleşecek etkinliğin diğer sahnesinde ayrıca Gözde Fırtına kabin başında olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SİNAN ARUSER
  • 23 Nisan 2023
Ege Sağlam 8 saatlik ‘All Night Long’ şovu ile Antalya’da

DJ, prodüktör ve La Pyramide plak şirketinin kurucusu Ege Sağlam, Antalya’da sekiz saat sahnede olacağı ‘All Night Long’ şovu için gün sayıyor.

Kulüp ve festival sahnelerinin alışıldık DJ’lerinden Ege Sağlam, prodüktörlük kariyerine 2020’de çıkarmaya başladığı parçalarla resmiyet kazandırmış, “Keops” ve “El Khufra” adlı solo teklilerinin yanı sıra Minstrel’ın “Singularis” parçasına yaptığı remiks ve “Voices In My Head” parçasında Y do I ile yaptığı iş birliği ile dikkat çekmişti.

Ege Sağlam’ın Antalya’daki ‘All Night Long’ şovu, 29 Nisan Cumartesi günü Oset’s Garden’da gerçekleşecek. Garden of Happiness konseptiyle Happy Lives Event sunumuyla gerçekleşecek etkinlik iki sahnede gerçekleşecek. Etkinlik günü Garden Stage’de Gözde Fırtına’nın beş saatlik afro house ve melodic techno setiyle başlarken, AI Stage’de tüm gözler sekiz saatlik kesintisiz performansıyla Ege Sağlam’da olacak.

Mapping show, fire art, face art gibi çeşitli atölye programlarının da olacağı etkinliğin ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.

HAPPY LIVE’S PRESENTS: GARDEN OF HAPPINESS W/ EGE SAĞLAM, GÖZDE FIRTINA | 29 NİSAN 2023, ANTALYA
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...