Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Endless uygulaması müzik yaparken mesafeleri ortadan kaldırıyor

Tam kapanma sürecine girdiğimiz bugünlerde fiziken bir araya gelinemese de ortaklaşa müzik yapmak çok kolay

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Mayıs 2021
Endless uygulaması müzik yaparken mesafeleri ortadan kaldırıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Yeni yeni alışmaya çalıştığımız tam kapanma günlerinde müzik projelerinize evde tek başınıza odaklanmak zorunda değilsiniz.

Endless isimli mobil uygulama sayesinde fiziken bir araya gelemediğiniz insanlarla anlık olarak jamming yapabilir, uygulama içinde yer alan dijital enstrümanları kullanarak müzik prodüksiyonunun temel elementleriyle yaratıcılığınıza yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Temel efekt ve ses düzenleme araçları da içeren Endless, uygulama içi dijital enstrümanların yanı sıra uygulama dışı ses kaynaklarından yararlanmaya da izin veriyor.

Uygulama mobil olarak şu an için yalnızca iOS platformlarında erişilebilir durumda. Masaüstü versiyonu ise şu an sadece Mac platformunda kullanılabiliyor. Windows sürümünün ise geliştirme aşamasında olduğu, bu yaz mevsiminde müzik tutkunlarının kullanımına sunulacağı belirtiliyor.

Müzik prodüktörü ve yazılımcı Tim Exile tarafından 2019 yılında geliştirilen uygulama, içinde bulunduğumuz günlerde güzel ve yaratıcı vakit geçirmek için birebir. Uygulamanın iOS sürümüne buradan ulaşabilir, daha gelişmiş özelliklere sahip masaüstü versiyonu olan Endless Studio yazılımını bu sayfayı ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

‘En İyi FIFA Şarkıları’ çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...