Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Eskişehir ve Türkiye yeni bir kulüp kazandı: 2020

2020’nin açılışı 17 Eylül’de Kuvoka ve Yiğitoğlu’nun sahne aldığı gece ile yapıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Eylül 2021
Eskişehir ve Türkiye yeni bir kulüp kazandı: 2020

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Eskişehir’de 2020 adlı yeni bir kulüp açıldı.

Bir süre önce plak şirketi yapılanmasını hayata geçiren Eskişehir merkezli We Are Dreamers oluşumunun kurucusu Fatih Kral’ın girişimleriyle açılan kulüp, açılış etkinliğindeki atmosfere bakılırsa kentin, çevre bölgenin ve Türkiye’nin gözde buluşma noktalarından biri olacağının sinyallerini şimdiden veriyor.

17 Eylül Cuma akşamı Kuvoka ve Yiğitoğlu’nun sahne aldığı programıyla ziyaretçilerini kabul etmeye başlayan kulübün bugünkü programında ise Fred Lenix ve Çağatay Kahraman var.

2020 projesiyle ilgili Mixmag Türkiye’ye açıklamalarda bulunan Fatih Kral şu ifadeleri kullandı: “2020 yılı tüm insanlık, özellikle eğlence sektörünün içinde olan bizlerin hayatında çok önemli izler bıraktı. Her şeyin çok hızlı değişip dönüştüğü, çok fazla belirsizliğin içinde yolumuzu bulmakta bir miktar şaşırdığımız bir dönemden geçtik, halen geçiyoruz. Kulübü 2020 yılında açmayı planlıyorduk ama pandemi kaynaklı kapanma dönemi buna geçen yıl engel oldu. Kulübü geçtiğimiz yıl resmen açamamış olsak da kendi iç dünyamızda hissen açmıştık ve çok büyük hazırlıklar yaptık. Bu yüzden ertelenen ama gerçeğe dönüşen hayallerimizin ve yolculuğumuzun bir simgesi olarak ismini değiştirmeden kulübümüzü müzik tutkunlarının ve elektronik müzik endüstrisinin tüm temsilcilerinin hizmetine açtık.”

Açılış gecesinden görüntüler

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...