Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

EXIT Festival bu yaz için onay aldığını duyurdu

EXIT Festival 8-11 Temmuz tarihleri arasında her zamanki lokasyonu Novi Sad’da düzenlenecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Nisan 2021
EXIT Festival bu yaz için onay aldığını duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dans müziği endüstrisinde canlanma belirtileriyle ilgili heyecan verici yansımalara bugün Balkanlar’dan gelen haber damgasını vurdu. Sırbistan’ın ve çevre bölgenin önde gelen festivallerinden EXIT, internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yaptığı duyuru ile bu yaz düzenleneceğini açıklayarak hem kesin tarihlerini hem de ilk etap sanatçıları paylaştı.

EXIT’in evi olarak bilinen, ülkenin kuzey kentlerinden Novi Sad’ın belediye başkanı Miloš Vučević’in festivale yeşil ışık yaktığı bilgisi ile paylaşılan gelişme, Sırbistan’ın koronavirüsle mücadelesinin somut bir göstergesi. Öyle ki, aynı zamanda Sırbistan’ın Ulusal Pandemiyle Mücadele Sağlık Komitesi’nin de bir üyesi olan belediye başkanı, gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamasında “Bu yılki EXIT, Sırbistan’ın pandemiye karşı kazandığı zaferin sembolü olacak” ifadelerini kullandı.

8-11 Temmuz tarihleri arasında Novi Sad şehrinde bulunan 18'inci yüzyıldan kalma Petrovaradin Kalesi'nde düzenlenecek olan EXIT 2021, festivalin geçen yıl planlanan ancak koronavirüs nedeniyle gerçekleşmeyen 20’nci yıl kutlamalarının hayata geçirilmesi bakımından da özel öneme sahip olacak.

Açıklanan ilk etap sanatçılar arasında Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Honey Dijon, Solomun, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy ve David Guetta gibi isimler dikkat çekiyor.

Aşıları tamamlanmayan müzikseverler için festival noktasına yakın bir konumda hızlı antijen testlerinin gerçekleştirilebileceği bir düzenleme yapılıyor olacak.

Detaylı bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...