Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Ferhat Albayrak Zorlu PSM ana sahnedeki “All Night Long” seti ile meydan okuyacak

Merakla beklenen etkinlik 8 Şubat Cumartesi gecesi gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Ocak 2020
Ferhat Albayrak Zorlu PSM ana sahnedeki “All Night Long” seti ile meydan okuyacak

Türkiye dışından gelen yabancı sanatçıların şovlarında Zorlu PSM ana sahnenin tıklım tıklım dolduğuna pek çok kez şahit olduk. Müzikseverlerin zihninde oluşan “Zorlu PSM ana sahneyi yalnızca yabancı isimler mi doldurabilir? Yoksa yerli bir DJ bunu yalnız başına başarabilir mi?” şeklindeki sorular 8 Şubat Cumartesi gecesi yanıt bulacak.

Türkiye'nin küresel ölçekli ilk techno plak şirketi Jeton Records'ı kuran ve Türkiye elektronik müzik sahnesinin önde gelen isimlerinden biri olan Ferhat Albayrak, 2019’da tüm biletleri tükenen Zorlu PSM %100 Studio sahnesindeki “All Night Long” gecesinden sonra yeni bir meydan okumayla yüz yüze.

Geçtiğimiz ay Carl Cox’un plak şirketi Intec Digital’den çıkan Rıza Göbelez’le ortak çalışması “Rough” ile dikkat çeken bir iş ortaya koyan Albayrak, son zamanlarda yurt çapındaki yoğun tur programıyla müziğini tutkulu şekilde kitlelerle buluşturmaya devam ediyor.

8 Şubat Cumartesi gecesi Zorlu PSM ana sahnede tüm kontrolün Ferhat Albayrak’ta olacağı “All Night Long at the Main Theatre” etkinliğindeki yerinizi hemen ayırtmak için tıklayın.

Ferhat Albayrak “All NIght Long at the MaIn Theatre” | 8 ŞUBAT 2020, ZORLU PSM

Sanatçının bu ay çıkardığı solo çalışması "Mega Death" ve Rıza Göbelez'le bir diğer yeni ortak çalışma ürünü "Voices From Hell" adlı kısaçalar albümleri dinleyin.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...