Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

FRNDzz Academy dördüncü kez müzik yarışması düzenliyor

Yarışmaya DJ set ya da parça ile 28 Şubat gün bitimine kadar başvurabilirsiniz

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Şubat 2021
FRNDzz Academy dördüncü kez müzik yarışması düzenliyor

Yarı ve tam zamanlı rollerde yaratıcılığınızı işinize yansıtabileceğiniz harika bir ekibe katılmak istiyorsanız bu sayfayı ziyaret edin!

2015 yılında aldıkları DJ kursu sayesinde yolları İlker Aksungar ile kesişen bir grup DJ adayının kurduğu müzik oluşumu FRNDzz, dördüncü kez müzik yarışması düzenliyor.

Müzikle ilgilenen amatör ve profesyonellerin seslerini daha geniş kitlelere duyurabilmesini sağlamak amacıyla Arturia’nın desteğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen FRNDzz Academy 2021 yarışmasına başvurular başladı.

Yarışmaya katılmak isteyenler hazırladıkları DJ set veya yapımını üstlendikleri parçayı 28 Şubat 2021 Pazar günü saat 23:59’a kadar frndzzacademy.com internet sitesinde bulunan başvuru formu aracılığıyla gönderebilecek.

DJ setlerde herhangi bir tür kısıtlaması bulunmazken, parça yaparak yarışamaya katılmak isteyen adaylar elektronik müzik türlerindeki herhangi bir tarza ait parça ile yarışmaya katılabilecek. Yarışmanın jürisinde Barış Akpolat, Bediz Yıldırım, Elif, İlker Aksungar, In Hoodies, İskender Karfakis, Nurettin Çolak ve Tayfun Göl bulunuyor. FRNDzz Academy 2021’in kazananları 19 Mart 2021 Cuma günü saat 20:00'da başlayacak finalde belirlenecek.

Katılım koşullarıyla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için frndzzacademy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...