Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Glowal yeni çıkan remiksini 3 Kasım’da Kastel’deki şovuyla kutlayacak

İtalyan ikili, geçtiğimiz günlerde Yotam Avni, dOP ve Greg Paulus’un ‘Just Another Day’ parçasına yaptığı remiksi çıkarmanın heyecanını üzerinde taşıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Ekim 2021
Glowal yeni çıkan remiksini 3 Kasım’da Kastel’deki şovuyla kutlayacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Fabio Giannelli ve Alessandro Gasperini’den oluşan İtalyan ikili Glowal, 3 Kasım Çarşamba günü Kastel sahnesinde İstanbul’daki dinleyicilerinin karşısında olacak.

2018 yılında Suara Music’ten çıkardıkları ilk teklileri “Germinal”dan itibaren hafızalarda yer edici ritimleri duygusal vokallerle birleştirerek kendilerine has belirgin bir kimlikle sanatlarını icra eden Glowal, aralarında “Cries”, “Panorama”, “Still”, “Serra” ve “Turn” gibi başarılı solo yapımlarının yanı sıra “Roda” ve “My Computer” gibi birçok etkili ortak yapım projeyle öne çıkmayı başardı. İkili ayrıca Afterlife Recordings’in geçen yıl piyasaya çıkardığı “Unity” derlemesine “Behind Us”, bu yıl çıkardığı bir diğer derleme albümü “Realm of Consciousness 5”a ise “Blunder” parçalarıyla katkı sundu.

Yaptıkları remikslerle de dikkatleri üzerine toplamayı bilen başarılı ikili son olarak Yotam Avni, dOP ve Greg Paulus’un bu yılın Mayıs ayında çıkardığı ortak projesi “Just Another Day”e remiks yaptı ve geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturdu.

3 Kasım Çarşamba akşamı Glowal’ın baş konuk olacağı etkinlikte katılımcılar ayrıca Mehmet Özbek ve Mathilda’yı da dinleme fırsatı elde edecek.

Glowal’ın stüdyosundan çıkan en son yapım olan “Just Another Day” remiksini aşağıda dinleyebilir, ikilinin Kastel İstanbul şovuyla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

GLOWAL: KASTEL İSTANBUL, 3 KASIM 2021, ÇARŞAMBA

MIX Festival 2021’e özel olarak hazırladığımız çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...