Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

HAAi’den merakla beklenilen albüm: ‘Baby, We’re Ascending’

Sanatçının ilk albümü Mute etiketi ile yayında

  • MELİS ÖZEK | FOTOĞRAF: IMOGENE BARRON
  • 28 Mayıs 2022
HAAi’den merakla beklenilen albüm: ‘Baby, We’re Ascending’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Londralı sanatçı Teneil Throssell, nam-ı diğer HAAi’den merakla beklenilen ilk albüm “Baby, We’re Ascending” yayında. Albüm, sanatçının Miami, New York, Philadelphia ve Detroit’in ünlü Movement festivali kapsamında gerçekleştireceği ilk ABD turnesinden hemen önce Mute etiketi ile yayınlandı. Albümle birlikte HAAi, Obi Franky’nin sesini, aktivist ve şair Kai-Isaiah Jamal’ın derin lirizmi ile buluşturduğu çarpıcı yeni teklisini de tanıttı: “Humand Sound”.

“Baby, We’re Ascending” Obi Franky, Kai-Isaiah Jamal, Jon Hopkins, Alexis Taylor & Moxie gibi isimlerden oluşan kuvvetli bir kadroya sahip. HAAi’in vokallerinin hakim olduğu albüm; tasarımcı Raissa Pardini, mixing mühendisi Marta Salogni, yapımcı Francine Perry, aranjör Quinta ve sanatçının uzun süredir birlikte çalıştığı kreatif direktör Imogene Barron’la birlikte hazırlandı.

"Baby We’re Ascending", ilk etapta sınırlı sayıda plak formatında satışa sunuldu. Plaklar floresan pembe üzerine parlak vernik ve kabartmalı. Albüm, Sky Blue etiketli plak, CD ve dijital formatlarda da ayrıca piyasada.

Sanatçının “Baby, We’re Ascending” albümünü aşağıda dinleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...