Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Hüseyin Önen bu yılki 2’nci solo projesi ‘Zihriv’ ile The Sin Records’da

Yazın habercisi ‘Zihriv’, gün batımındaki güneşin turunculuğunu hissettirecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Mayıs 2022
Hüseyin Önen bu yılki 2’nci solo projesi ‘Zihriv’ ile The Sin Records’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren DJ/prodüktör Hüseyin Önen, “Zihriv” adını verdiği yeni teklisini The Sin Records etiketiyle yayımlayarak dinleyicileriyle paylaştı.

Düşük ritimlerin deneysel acid bass ve organic seslerle harmanlandığı, downtempo ve organik house tarzında hibrit bir çalışma ürünü olan “Zihriv”, 2022 için yazın gelişini müjdeleyerek yüze vuran gün batımındaki güneşin turunculuğunu hissettiriyor.

İlk DJ’lik deneyimini ailesinin sahibi olduğu radyo istasyonunda elde etme fırsatı yakalayan, lise ve üniversite eğitimini müzik üzerine tamamlayan Önen, müzik prodüksiyonunda ilerleme kat ettikten sonra The Sin Records'a akademi programı ve A&R departmanı direktörü olarak katıldı. Sanatçı; Diplo, Snoop Dogg, Apache, BLOND:ISH gibi dünyaca ünlü DJ’ler ve sanatçıların performans sergilediği Abracadabra TV’de geçtiğimiz yıl ABD saati ile prime time’da Volkan Uca ile birlikte performans yapma şansını yakalamıştı. Beatport’ta ekipçe müziklerini ve müzik tarzlarını değiştirme kararını almadan önce birçok liste başarısı yakalamış olan Hüseyin Önen’in yeni parçasının yanında çok yakında melodik house, techno, afro house, progressive house tarzında yeni denemeleri de olacak. Söz konusu yeni projelerden en yakın zamanda tamamlananlardan biri, sanatçının Volkan Uca ve Aras Tuna ile birlikte hazırladığı iki parçalık kısaçalarları “Out Of Me” oldu. Çalışma, Milano merkezli müzik şirketi Klaphouse etiketiyle Beatport öncelikli olarak çıktı ve 13 Mayıs’ta tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak.

Sanatçının mart ayında çıkan bir diğer teklisi “Tree Ballers”ı takip eden ve 2022 yılındaki ikinci solo teklisi olarak kayıtlara geçen “Zihriv” çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Hüseyin Önen'i takip edin:
SoundCloud
Instagram

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...