Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

i_o için ölümünden iki yıl sonra saygı albümü hazırlandı

‘Warehouse Summer’ tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Kasım 2022
i_o için ölümünden iki yıl sonra saygı albümü hazırlandı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

i_o için aramızdan ayrılışının ikinci yılında ailesi tarafından “Warehouse Summer” isimli 14 parçalık bir albüm paylaşıldı.

Her parçasında alternatif pop sanatçısı Lights'tan vokaller içeren albüm, gerçek adı Garrett Lockhart olan sanatçının kendisiyle özdeşleşen tarzından örnekler sunuyor. Albümle ilgili değerlendirmelerde bulunan Lights, “Bu, son derece gurur duyduğum ve duygusal olarak bağlı olduğum bir çalışma oldu. Garrett sonsuz yetenekliydi ve bana her şeyimi vermem ve elimden gelenin en iyisini yapmam için ilham verdi. Onunla bu albümü yapmak, hayatta yeni bir yöne girmek anlamına geliyor. Umarım keyif alarak dinlersiniz, Warehouse Summer'da hissedilecek çok şey var” dedi.

Albümün duyurusu, Lockhart'ın ailesi tarafından bir süre önce i_o’nun sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştı.

i_o, hızla tırmandığı kariyer basamaklarında ses getiren orijinal çalışmalarının yanı sıra Above & Beyond’un “Alchemy”, Armin van Buuren ile Tempo Giusto’nun ortak çalışması “Mr. Navigator” ve deadmau5’un “Imaginary Friends” parçalarına yaptığı remikslerle de dikkatleri üzerinde toplamayı başarmış, son olarak “In My Head” ve “Castles In The Sky” teklilerini dinleyicileriyle buluşturmuştu. Sanatçı, yaşama veda ettiğinde henüz 30 yaşındaydı.

Armada Music etiketiyle çıkan “Warehouse Summer” albümüne tüm platformlardan erişmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...