Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jalal Ramdani ve Mr Silk çok konuşulacak projeleri ‘Imbongi’yi BLOND:ISH’in plak şirketi Abracadabra’dan çıkaracak

Mr Silk ve Lizwi’nin katkılarıyla hazırlanan çalışma 19 Kasım'da afro house'un tanınan isimleri FNX Omar ve Enoo Napa’nın remiksleriyle birlikte çıkacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Ekim 2021
Jalal Ramdani ve Mr Silk çok konuşulacak projeleri ‘Imbongi’yi BLOND:ISH’in plak şirketi Abracadabra’dan çıkaracak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Yaz aylarında çıkardığı başarılı çalışması “Sesa” ile ses getirerek Black Coffee ve Keinemusik gibi isimlerin desteğini alan, çalışmalarını Londra'da sürdüren Fas doğumlu DJ/prodüktör Jalal Ramdani, iki güçlü remiks içeren “Imbongi” adlı yeni projesinde BLOND:ISH’in desteğini arkasına aldı.

Afro house aktivisti olarak tanınan, Drums Radio’nun kurucusu olan ve ayrıca düzenlediği “The AfroHouse Party” isimli etkinlikleriyle bilinen Mr Silk iş birliğiyle hazırlanan tekliye vokalde Lizwi katkı sundu. Jalal Ramdani ile Mr Silk’in tanışıklıkları ise Ramdani’nin Londra’da düzenlediği “Khonsu” etkinliklerine dayanıyor. Londra’da afro house buluşmalarıyla ilgili eksiği görerek 2019 yılında söz konusu etkinlik serisini başlatan Ramdani, bu etkinliklerden birinde Mr Silk tanıştı ve müziğe karşı ortak bakış açıları zamanla ortak müzik projeleri üretmelerini sağladı.

Müzik üretmeye 2019 yılının sonlarında başlayan Ramdani, aralarında Madorasindahouse Records ve Connected Frontline'ın da olduğu birçok saygın plak şirketiyle birlikte çalışma fırsatı elde etti. Daniel Rateuke'nin remiksiyle katkı sunduğu çalışması “Las Voces” Madorasindahouse Records'dan, dünyanın dört bir yanından dinleyicilere erişen “Sesa” ise Connected Frontline'dan çıkmıştı. Ramdani, yeni müzik çalışması “Imbongi”yi Haziran 2020’de tamamladı ve afro house’un önde gelen isimleri FNX Omar ve Enoo Napa’nın etkileyici remiksleriyle birlikte 2020 sonbaharında BLOND:ISH’in plak şirketi Abracadabra’ya imzaladı.

Jalal Ramdani’nin yeni teklisi “Imbongi” 19 Kasım 2021’de tüm resim platformlar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Çalışmanın orijinal düzenlemesi ile FNX Omar ve Enoo Napa imzalı iki remiksinden kesitleri aşağıda dinleyebilirsiniz.

Jalal Ramdani'yi takip edin!

Instagram
Spotify
Beatport
SoundCloud

Mr Silk'i takip edin!

Instagram
Spotify
Beatport
SoundCloud

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...