Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Juliet Fox, Christian Smith ve Paula Cazenave yeni ‘Rave The Planet’ kısaçalarında

"Rave The Planet: Supporter Series, Vol. 008”, Riot Recordings’den çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Ekim 2021
Juliet Fox, Christian Smith ve Paula Cazenave yeni ‘Rave The Planet’ kısaçalarında

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Berlin merkezli Rave The Planet organizasyonu ve İtalya merkezli plak şirketi Riot Recordings, ortak proje ürünü olan kısaçalar serisinin sekizinci kataloğunda Juliet Fox (haber görselindeki), Christian Smith ve Paula Cazenave’yi bir araya getirdi.

Elektronik müzik kültürüyle ilgili yaptığı çalışmalarla tanınan, techno kültürünün UNESCO’nun Somut Olmayan Kültür Mirası kategorisi altında tanınması için uğraş veren ve 2022 yılında Berlin’de ünlü Love Parade’e benzer çapta bir techno karnavalı düzenlemek için girişimlerde bulunan Rave The Planet oluşumu, yeni Love Parade projesini 2021 yılında gerçekleştirmeyi planlıyordu ancak pandemi şartları ertelenmesine sebep oldu.

Daha önceki kısaçalar serilerine Dr. Motte, DJ Rush, Michael Klein, Robert Babicz gibi sanatçıların katkı sağladığı "Rave The Planet: Supporter Series”te bu kez Juliet Fox, Christian Smith ve Paula Cazenave yeni parçalarıyla yer aldı. Juliet Fox “It Began in 1989”, Christian Smith “Filter Force”, Paula Cazenave ise “Parade on Acid” adlı yapımlarıyla projeye destek oldu.

‘Dünyanın Ritmi: Berlin’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...