Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Justice üyesi Gaspard Augé ilk solo teklisini çıkardı

‘Force Majeure’ isimli tekli sanatçının çıkış albümü 'Escapades' öncesi dinleyiciyle buluştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Nisan 2021
Justice üyesi Gaspard Augé ilk solo teklisini çıkardı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Grammy ödülü sahibi Fransız elektronik müzik ikilisi Justice üyelerinden Gaspard Augé, solo kariyerinin ilk teklisini çıkardı.

Sanatçının ‘Escapades’ isimli ilk albümü öncesi müzikseverlerin beğenisine sunulan ‘Force Majeure’ adlı tekliye İstanbul’daki zil fabrikası Bosphorus Cymbals’ta çekimi yapılan ve yönetmenliğini Filip Nilsson'ın üstlendiği bir video eşlik ediyor. Videoda takım elbise içindeki Augé’yi davul çalarken, fabrika çalışanlarını da bronz zil döverken görüyoruz.

Augé, İstanbul’daki deneyimiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Zil yapımının görsel anlamdaki güzelliğini çok heyecan verici bir şekilde deneyimledik. Bronz, ateş, çekiçler… Bir mitolojik ortamın içindeymişsiniz gibi.”

“Bosphorus Cymbals’ı seçmemizin sebebi, yüzyıllardır değişmeyen bu geleneğin yaşatıcılarından biri olmaları. Videoda gördüğünüz ben tüm ziller eritildikten, çekiç kullanılarak el emeğiyle şekillendikten ve bir müzik aygıtına dönüştükten sonra sadece prodüksiyon ve kalite kontrol zinciri arasında bir halkayım.”

‘Force Majeure’ye tüm dijital platformlarda ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...